آخرین خبرایران به تاکتیک‌های جنگ چریکی روی آورده است
1بازدید
۲۵

۹۹ درصد افراد پس از تذکر حجاب را رعایت می‌کنند

سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده فراجا گفت که ۹۹ درصد افراد پس از تذکر لسانی ماموران و گشت‌های امنیت اخلاقی هنجار‌های اجتماعی و حجاب را رعایت می‌کنند.

۹۹ درصد افراد پس از تذکر حجاب را رعایت می‌کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار قاسم رضایی در دیدار نماینده ولی فقیه در استان مازندران، با بیان این که استان مازندران یکی از استان‌های مکتبی با مردمانی بصیر و عالمانی هدایتگر است، گفت: استان مازندران به لحاظ برخورداری از نقاط گردشگری و تفرجگاه ها از جمله استان های مسافرپذیر و مورد توجه کشور است. 
 
 همکاران انتظامی استان در کنار فعالیت های امنیتی و انتظامی تکیه‌گاهی برای سایر دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادها از جمله بخش های اقتصادی، خدماتی، فرهنگی و ... به شمار می‌روند و با عزم و اراده ای که در کارکنان این مجموعه وجود دارد هیچگونه خلاء مدیریتی در انتظامی استان وجود ندارد.
 
رضایی، استان مازندران را بستر مناسبی برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به لحاظ برخورداری از مردانی فهیم، ولایی و مقید به اصول و ارزش های انقلاب برشمرد و اظهارکرد: برخورد با هنجارشکنی ها یکی از مطالبات مردم این استان از پلیس است.
 
وی گردشگر پذیری، سرقت، حضور اتباع بیگانه و سلاح‌های غیر مجاز را به عنوان مهمترین دغدغه‌های مردم این استان عنوان کرد و گفت:‌اجرای ماموریت های پلیسی در این استان نیازمند کارهای ویژه‌ای است و خوشبختانه هیچ‌گونه مشکل امنیتی را شاهد نیستیم.
 
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه اظهارات خود گفت: عدم تناسب مجازات ها با جرم ضمن بروز مشکلاتی برای دستگاه های قضائی و انتظامی باعث بروز نگرانی ها در مردم و آسیب به حقوق شهروندی شده که این امر نیازمند ورود نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به این موضوع است.
 
وی به موضوع پایین بودن هزینه‌های جرم و معضلات و مشکلات ناشی از آن در حاکمیت و مدیریت کشور پرداخت و گفت: مردم در تعارضات برای حفظ حقوق شهروندی خود به قانون و قوانینی که توسط قوه مقننه مصوب می‌شود تکیه می‌کنند که این قوانین باید بازدارنده باشد.
 
رضایی در ادامه با بیان این که پلیس در هرجا بی قانونی و موضوعات خلاف قانون ببیند ورود خواهد کرد، افزود: پلیس هرجا که احساس کند امنیت مردم هدف قرار گرفته به تکلیف قانونی خود عمل کرده و بدون مماشات با آن برخورد خواهد کرد.
 
رضایی با اشاره به رعایت ۹۹ درصدی افراد با تذکر لسانی ماموران و گشت های امنیت اخلاقی در حوزه هنجارهای اجتماعی و عفاف و حجاب گفت: تنها یک درصد افراد در برابر قانون جری بوده که برابر قانون با آنان به صورت جدی برخورد خواهد شد و فراجا همواره مدافع حقوق شهروندی است و ملاک تنها کسب رضایت مردم و خدای متعال است.
 
بر اساس اعلام پایگاه خبری پلیس، وی استفاده مردم استان از مواهب الهی را حق مسلم آنان برشمرد و با بیان این که برخورد با ناهنجاری ها از مطالبات جدی مردم است، اظهارکرد: پلیس هرجا و با هر کسی که بخواهد حقوق مردم را رعایت نکرده و هنجارشکنی کند به صورت جدی برخورد خواهد کرد.
 
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در خاتمه با اشاره به برنامه های خوبی که توسط دستگاه های نظامی، انتظامی و قضائی در سطح استان در حال اجراست بر ضرورت حمایت همه جانبه مسئولان استانی از این طرح ها تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۲:۰۹

اصلا هم اینطور نیست. اگر 99 درصد رعایت می کنند پس شما نگران چی هستید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۵۵

علی‌رام نورایی با انتشار ویدئویی در اینستاگرام خبر از دزدیده شدن گردنبند طلای خود داد

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۴۳

آخه کجای دنیا اینجوری مردمش مسلمانی می کنند؟

سارا۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۳۴

اگه درسته که پس لایحه حجابتون چیه تذکر بدید مشکل حل بشه

صمصام۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۲۳

"رضایی، استان مازندران را بستر مناسبی برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به لحاظ برخورداری از مردانی فهیم، ولایی و مقید به اصول و ارزش های انقلاب برشمرد"...به گفته سردار فقط مردان مازنی فهیم هستن؟ زنان پس چی؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۲۱

یعنی الان اینقدر خودتون درگیر لایه حجاب و این چیزها کردید برای 1 درصد کل جمعیت ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۱۷

رعایت نکنند سر از سرنوشت مهسا امینی در میارن !!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۱۲

خیلی هم خوب، اون یک درصد هم نیازی به این همه تهدید (به قول ایشان گردن شکستن) و جریمه و اینها ندارند،... خودشان حتما تو رودربایستی آن 99 درصد، رعایت میکنند....
تمرکزتان را روی دزد و قاتل و جیب بر و کلاه بردار و رشوه و اختلاص و اینها بگذارید که وظیفه اولیه و ذاتی شماست...

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۱۱

جمله ناقصه! 99 درصد افراد پس از تذکر رعایت میکنن دو قدم که دورتر میشن دیگه رعایت نمیکنن!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۰۹

پس خوشبحالتون کار راحنیه !!!دیگه نیاز به این همه قانون و بگیر وببند نیست

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۰۶

بنویسیم تذکر بخوانیم تحکم

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۰۲

ادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجدسلیمان گفت: رئیس شورای شهر مسجدسلیمان با دستور قضایی بازداشت شد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۰۱

بسیار خوب شما هم در حد تذکر قانع باش بعضی وقتها آدم باید بعضی چیز ها را نبیند .

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۰۱

هر کس از تو استینش یک اماری در میارد مردم که .......

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۵۸

99 درصد چرا بعد از تذکر 198 درصدرعایت میکنن امار درست بدهید چون دوتا روسری سر میکنند که کار از محکم کاری عیب نکند اینجوری متحول میشوند و جان و دلشان پذیرای تذکر است و به اشتباه شان با تمام وجود پی میبرند

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۵۵

برای دلخوشی مافوقش باید بگه دیگه وگرنه شغلش رو از دست میده

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۵۴

:))) تو یه عالم دیگه سیر میکنن!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۴۳

آمار 99 درصد از كجا امده

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۲:۰۱

وی استفاده مردم استان از مواهب الهی را حق مسلم آنان برشمرد و با بیان این که برخورد با ناهنجاری ها از مطالبات جدی مردم است، اظهارکرد: پلیس هرجا و با هر کسی که بخواهد حقوق مردم را رعایت نکرده و هنجارشکنی کند به صورت جدی برخورد خواهد کرد.

محمد۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۴۲

خخخخ

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۴۰

مجبورن بالام جان. مجبور

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۱:۰۲

دادستان عمومی و انقلاب ماهشهر گفت: در راستای مقابله با مفاسد اداری، ۲ نفر دیگر از کارکنان شهرداری ماهشهر در رابطه با پرونده زمین‌خواری بازداشت شدند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۳۹

بله، احتمالأ شما هیچوقت به پشت سرتون، یک روز بعد و یک هفته بعد (یکماه و یکسال و یک عمر بعدش پیشکشتون) نگاه نمیکنید که آمار ۹۹ درصد میدید.
دلتون به لحظه خوشه!

بابی۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۳۷

چرا سر خودتان را با این رعایت اجباری شیره می مالید.دو قدم آن طرفتر دوباره حجاب بر می دارند.؟!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۰:۳۵

کی جرات میکنه گوش نکنه؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.