آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
14بازدید
۰

کشف ۱۲ هزار عدد قرص متادون و ترامادول از یک خودرو

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب، از دستگیری یک سوداگر مرگ خبر داد و گفت: در بازرسی از خودروی متهم، بیش از ۱۲ هزار عدد قرص متادون و ترامادول کشف شد.

کشف ۱۲ هزار عدد قرص متادون و ترامادول از یک خودرو

به گزارش تابناک، سرهنگ حسین باباپور اظهار داشت: در پی ارجاع چندین فقره گزارش و شکایات مردمی مبنی بر فعالیت مشکوک راننده یک خودرو تاکسی سمند در محله‌ای در جنوب غرب تهران پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و تیمی از مأموران پایگاه دوم پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب رسیدگی به موضوع را به عهده گرفتند.

وی افزود: با رصد و مراقبت دقیق و تکمیل پرونده و تلاش اطلاعاتی مأموران پلیس مشخص شد راننده این خودرو با پوشش تاکسی در زمینه قاچاق و فروش انواع داروی غیرمجاز و مواد مخدر فعالیت می‌کند که با کامل شدن اطلاعات، تیم عملیاتی پایگاه دوم پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب روز گذشته نسبت به عملیات دستگیری اقدام و موفق شدند ضمن رعایت اصل غافلگیری متهم را دستگیر کنند.

وی تصریح کرد: با دستگیری متهم بلافاصله نسبت به بازرسی خودرو و طی آن مقدار ۱۲ هزار و ۳۸۰ عدد قرص متادون و ترامادول، ۳۹ لیتر شربت متادون و ۶ کیلوگرم تریاک کشف و صورت جلسه شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری به همراه اقلام مکشوفه به مقر پلیس منتقل و پس از انجام تحقیقات تکمیلی و بازجویی فنی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.