آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
27بازدید

اولین اعترافات قاتل داریوش مهرجویی و همسرش

شامگاه شنبه هفته گذشته، اجساد داریوش مهرجویی و همسرش درحالی‌که به طرز هولناکی با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده بودند، توسط دختر ۱۷ساله‌شان مونا در ویلایشان در شهرک زیبادشت مرکزی در کرج پیدا و از همان زمان تحقیقات تخصصی، گسترده و پیچیده کارآگاهان پلیس استان البرز برای کشف راز جنایت، آغاز شد.

اولین اعترافات قاتل داریوش مهرجویی و همسرش

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری، بررسی صحنه جنایت از این حکایت داشت که قاتلان بیش از یک نفر بودند؛ چراکه جسد یکی از قربانیان (داریوش مهرجویی) در هال و در نزدیکی در ورودی و جسد همسرش در داخل اتاق پیدا شده بود.

این نشان می‌داد که دست‌کم یکی از عاملان جنایت پس از ورود به خانه سراغ مهرجویی رفته است و همزمان همدست یا همدستانش به داخل اتاق، جایی که همسر مهرجویی در حال استراحت بود، رفته‌اند. از سوی دیگر هیچ نشانه‌ای از ورود اجباری به خانه دیده نمی‌شد.

شواهد نشان می‌داد که احتمالا داریوش مهرجویی در را روی قاتلان باز کرده و این یعنی آن‌ها افرادی آشنا بودند و از قبل به این خانه رفت‌وآمد داشته‌اند.

قاتلان آشنا

پلیس مطمئن شده بود که قاتلان با مهرجویی و همسرش آشنا بوده‌اند، از سوی دیگر کینه و قساوتی که در نحوه قتل قربانیان وجود داشت، نشان می‌داد که انگیزه قاتلان احتمالا انتقام‌جویی بوده است.

همچنین با توجه به اینکه پلیس شک نداشت قاتلان آشنا هستند، فرضیه اختلاف مالی هم درنظر گرفته شد.

از همان ابتدا شناسایی افرادی که با قربانیان اختلاف داشتند، آغاز و مشخص شد که حدود ۲هفته پیش از جنایت، مهرجویی و همسرش از سوی فردی که چاقو در دست داشته تهدید شده و این مسئله را در شبکه‌های اجتماعی نیز عنوان کرده بودند.

باغبان سابق و سرقت جاروبرقی

بررسی‌های شبانه‌روزی پلیس برای شناسایی مظنونان، آن‌ها را ۲۴ساعت پس از جنایت به مردی جوان رساند که چند سال قبل باغبان ویلای مهرجویی بود و برای آن‌ها کار می‌کرد.

تحقیقات نشان می‌داد که این مرد به‌دلیل سرقت از خانه مهرجویی از کارش اخراج شده بود و از همان زمان با این خانواده اختلاف داشت. مأموران سراغ پرونده باغبان رفتند و متوجه شدند که او چند سال پیش اقدام به سرقت یک جاروبرقی از خانه مهرجویی کرده بود.

پس از آن و با شکایت این خانواده، باغبان دستگیر شد، اما ادعا کرد که جاروبرقی را به فرد دیگری فروخته است.

باغبان جوان به اتهام سرقت روانه زندان شد و مدتی در حبس بود تا اینکه آزاد شد، اما پس از آزادی مدعی بود که در مدتی که برای خانواده مهرجویی کار می‌کرده، ۳۰میلیون تومان از آن‌ها طلب دارد؛ ادعایی که مهرجویی و همسرش آن را قبول نداشتند و از همان زمان میان آن‌ها بر سر این مبلغ اختلاف بود.

فرار مظنون

نخستین مظنون پرونده شناسایی شده بود و مأموران برای دستگیری او وارد عمل شدند.

باغبان سابق متاهل و دارای فرزند بود و در منطقه فرخ‌آباد زندگی می‌کرد، اما وقتی مأموران راهی محل زندگی‌اش شدند، از وی خبری نبود.

این مرد به اطرافیانش گفته بود که قصد مسافرت به خارج از کشور را دارد و راهی شهر‌های مرزی شده، اما تحقیقات تخصصی پلیس نشان می‌داد که وی دروغ می‌گوید و در حوالی زیبادشت مشاهده شده است.

درحالی‌که ظن پلیس نسبت به این مرد بیشتر شده بود، تحقیقات برای شناسایی مخفیگاه او ادامه یافت و مأموران به اطلاعاتی دست پیدا کردند که نشان می‌داد مظنون فراری نزد یکی از دوستانش که سرایدار یک ساختمان نیمه‌کاره است، رفته و در این ساختمان مخفی شده است.

دوشنبه‌شب گذشته، تیم‌های عملیاتی راهی این محل شدند و باغبان سابق را در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند.

لباس نو

مظنون اصلی جنایت در حالی دستگیر شد که یک دست لباس نو بر تن داشت؛ لباسی که معلوم بود به تازگی خریداری شده است.

این مسئله مشکوک بود و احتمال می‌رفت که وی پس از جنایت لباس‌های خونی‌اش را دور انداخته و لباسی نو خریده است.

در این شرایط وی به اداره آگاهی منتقل و تحقیقات از او آغاز شد.

در بازجویی از این مرد بود که ۲مظنون دیگر هم شناسایی شدند که احتمال داشت با وی همدست باشند.

یکی از آن‌ها برادر باغبان جوان بود و دیگری، مردی بود که در شهرک زیبادشت کار می‌کرد.

به این ترتیب تیم‌های ویژه پلیس راهی ماموریت‌های جدید شدند و در جریان عملیات ضربتی، موفق شدند برادر باغبان و مظنون دیگر را هم دستگیر کنند.

اطلاعات انکارنشدنی

باغبان جوان در جریان تحقیقات مدعی بود که بی‌گناه است و هیچ نقشی در جنایت ندارد؛ این در حالی بود که بررسی‌های تخصصی ازجمله تحلیل آثار به‌جامانده از قاتلان در صحنه جنایت در آزمایشگاه جنایی نشان می‌داد که وی به‌احتمال زیاد یکی از قاتلان است.

با این حال، پلیس برای به‌دست آوردن شواهد بیشتر، به تحقیقات خود ادامه داد.

مأموران که بررسی‌های خود را در چند شاخه پیش می‌بردند، در تحقیق از دوستان باغبان جوان به اطلاعات مهمی دست یافتند.

آن‌ها می‌گفتند که این مرد پس از اینکه از زندان آزاد شد، از خانواده مهرجویی کینه به دل داشت و چندبار نزد دوستانش گفته بود که یا پولش (۳۰میلیون تومان) را از این خانواده می‌گیرد یا اینکه بلایی بر سر آن‌ها می‌آورد.

از سوی دیگر معلوم شد که باغبان جوان درست یک روز پس از آنکه مهرجویی و وحیده محمدی‌فر به قتل رسیدند، اقدام به خرید یک دست لباس نو کرده بود.

همچنین متهم در بازجویی‌ها مدعی شده بود که حدود ۲سال است که پایش را در شهرک زیبادشت نگذاشته است؛ حال آنکه تحقیقات نشان می‌داد که در ماه‌های اخیر بار‌ها به این شهرک رفت‌وآمد داشته است.

اعتراف

شواهدی که از سوی پلیس به‌دست آمده، جای هیچ شکی باقی نمی‌گذاشت که باغبان سابق مهرجویی، عامل اصلی جنایت است.

در این شرایط تحقیقات از وی ادامه یافت تا اینکه ساعت ۳بامداد پنجشنبه لب به اعتراف گشود و اسرار جنایت را فاش کرد.

او گفت: بعد از اینکه با شکایت خانواده مهرجویی دستگیر شدم، از آن‌ها کینه به دل گرفتم. آن‌ها به‌خاطر یک جاروبرقی از من نگذشتند و وقتی آزاد شدم، سراغشان رفتم و خواستم ۳۰میلیون تومان که از آن‌ها طلب داشتم را بدهند، اما انکار کردند.

من در زمانی که برای آن‌ها کار می‌کردم، ۳۰میلیون تومان طلبکار شده بودم، اما آن‌ها حاضر نبودند این مبلغ را پرداخت کنند و می‌گفتند که هیچ بدهی‌ای به من ندارند.

همه این‌ها باعث شده بود که از آن‌ها کینه به دل بگیرم. در نهایت نیز وقتی دیدم حاضر نیستند پولم را بدهند، نقشه قتل‌شان را کشیدم.

شب حادثه به همراه برادرم که سرایدار یکی از ویلا‌ها در شهرک است و ۲دوست دیگرم که آن‌ها هم در شهرک کار می‌کنند، راهی ویلای مهرجویی شدیم.

وقتی در را باز کرد، من به او حمله کردم و با چوب زدمش.

برادرم و دوستم هم به اتاق رفتند و همسرش را گرفتند.

ابتدا برادرم دستان همسر مهرجویی را گرفت و دوستم با چاقو به او ضربه زد و وقتی بی‌حال شد برادرم هم با چاقو به جان او افتاد.

من هم مهرجویی را با چاقو زدم و بعد به اتاق رفتم و وقتی مطمئن شدیم هردویشان مرده‌اند، النگو‌ها و طلا‌های همسر مهرجویی، موبایل و اموال دیگر را سرقت و آنجا را ترک کردیم.

پس از جنایت، من به خانه‌ام رفتم و، چون لباسم خونی شده بود، آن را دور انداختم و یک دست لباس نو خریدم.

طلاها، اموال مسروقه و چاقو را هم به دوستم که در شهرک کار می‌کرد دادم تا نگه دارد. بقیه هم هر کدام به خانه‌هایشان رفتند.

دستگیری متهم چهارم

با اعترافات هولناک باغبان جوان، مأموران راهی مخفیگاه چهارمین متهم که النگوها، چاقو و اموال مسروقه در اختیار او بود، شدند و این مرد نیز دستگیر شد.

با دستگیری متهمان و کشف اموال مسروقه، معمای قتل هولناک داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر فاش شد و بعدازظهر پنجشنبه، متهمان تحت تدابیر شدید امنیتی به شهرک زیبادشت، جایی که کارگردان محبوب کشورمان و همسرش قربانی جنایتی هولناک شده بودند، منتقل و در برابر دادستان و کارآگاهان جنایی صحنه قتل را بازسازی کردند و به تشریح جزئیات آن شب شوم پرداختند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی۱۴۰۵/۰۵/۱۷ ۱۴:۱۵

اگر آقای مهرجویی واقعا حق طرف که 30 میلیون تومان حالا کمتر یا بیشترش را کار ندارم را پرداخت نکرده آیا به نظر شما مردم آقای مهرجویی اشتباه نکرده . در ضمن طرف جاروبرقی دزدیده شما جاروبرقی را پس گرفتی و طرف هم چند شب بازداشتگاه بوده و نباید این آقای افغانی را زندانی میکردی و باید به جا ی این کار درخواست اخراج این افغانی از کشور را می‌کردید و پلیس این آقا را از مرز رد مرز میکرد . اشتباه پشته اشتباه آقای مهرجویی انجام داده . پول طرف را بده و از کشور ایران اخراج کن طرف را به کشور افغانستان . تمام

علی۱۴۰۲/۰۸/۰۳ ۱۹:۲۳

خدا بهتر میداند که دلیل اصلی قتل چه بوده است،اگر مسئله مالی بوده که یک شخص پولدار مثل خدا بیامرز مهرجویی بایده میداده ،مگر چیز دیگری بوده باشد،به هرحال خداوند همه رفتگان را بیامرزد.

ب۱۴۰۲/۰۸/۰۳ ۱۸:۱۵

مهاجران افغان فقط بار اضافه در ایران هستن ، بدجور آویزون ما هستن

امیر۱۴۰۲/۰۸/۰۱ ۱۹:۴۰

فقط یک ایرانی اینطور با خیال راحت جرات چنین کاری رو داره
افغانی جماعت از سایه خودشون هم میترسن

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۰۱ ۰۹:۵۹

اخرا سریعتر افاغنه از کشور را در دستور کار قرار دهید

محمدتقی۱۴۰۲/۰۸/۰۱ ۰۹:۵۹

اعدام در ملا عام این جرثومه های فساد را تسریع کنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۰۱ ۰۱:۰۶

هی بابا ول کنید

منمد۱۴۰۲/۰۸/۰۱ ۰۰:۳۰

اصل انسانی نیست،، ناجوانمردانست
رامبد جوان و شهاب حسینی باید برن از خانواده مرحوم مهرجویی رضایت بگیرن.
#نه به اعدام

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۲۲:۱۲

میخواست دزدی نکنه همم پول میگرفته هم دست کجی میکرده چه پست بوده چه قدرپستت که اوندن تدی کشورماواینجاروکردن افغانستان مفت خوری هم میکنن خوب میپوشن خوب میگزدن جانی وقاتل هم هستن بدبخت ماایرانیا

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۲۲:۰۸

چشمش کورمیخواست دست کجی نکنه مهرجویی هم بهش اعتماد هم پول میگرفته هم دزدی میکرده یعنی چی چقدر پستککرده بوده

مهتاب۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۲۲:۰۳

واااای خدا یعنی بخاطر ی جارو برقی شکایت کرده

حسین۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۲۱:۳۲

هیچ پولی طلب نداشته و به خاطر مدتی که زندان رفته به خاطر دزدی ،ادعای طلب می کنه و شاید هم برای همین مدت زندان هم پول گرفته ولی حالا میخواد جنایتش را توجیه کنه ،چون آقای مهرجویی و همسرش دیگه زنده نیستند که از خودشون دفاع کنند

متی۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۲۰:۵۶

نه به افغانها..به کمپینگ نه به افغانها بپیوندیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۸:۱۲

گاهی وقتا آدم که واسه چیزای کوچک طمع میکنه چیزای با ارزشی مثل جونشو از دست میده ...
۳۰ تومن برای امثال شما مثل پول ی پرس غذاست حقشو میدادی خب.

علی۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۳:۲۱

چهار تا افغانی جانی یکی از ماندگارترین هنرمندان ایران با خانواده اش رو تو کشور خودمون سلاخی کردن.
بخدا غیرت نداریم.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۲:۵۸

اگه بنگاه دارابه حاطرپول ومردم خونه بهشون ندن اینجوری آدم نمیکشن میرن .تقصیرازخود مردم ایرانه.مثل اسرائیل وفلسطین میشیم ..

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۲:۵۶

چون بفکر خانه شدمهمان
وظیفه تو دگرمیهمان نوازی نیست

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۰۸:۴۷

عجب آدمایی پیدا میشن، حالا چه فایده ای داست این کاری که کردی، پول شد برات؟ حالا خودتم میمیری که، تو که دزد بودی میرفتی دزدی میکردی به اندازه سی تومنی که ادعا میکنی طلب داشتی، چرا آدم کشتی، عوضی نفهم

علی۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۰۷:۴۴

حداقل هر هفته یه مورد درگیری بین هم وطنانمون وافغانها و قتل و غارت وجود داره،آقای مهرجویی چون معروف بودن مثل توپ صدا داده...تورو خدا مطالبه گر باشیم چرا باید مرزهای یه کشور باز باشه انقدر راحت و بدون هویت و کارت شناسایی وارد کشورمون بشن ...اینجوری پیش بره دیگه نمیشه به افغانی جماعت حرفی بزنی..

سجاد۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۰۴:۱۲

دوستانی که میگن نباید بخاطر جان ادمی که کشته شده نباید جانی گرفته بشه آیا اگر همین اتفاق برای اعضای خانواده خودش می افتاد بازم اینحرف رو میزدن؟؟؟؟؟!!!!!!!

نادر۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۳:۳۵

چرا بی جهت به مردم افغانستان توهین می کنیم در بین مردم افغانستان هم مثل تمام کشورهای دنیا آدم خوب و بد هست ، من خودم یه دوست افغانی دارم که فوق لیسانس مخابرات داره و بسیار هم شخص محترم و اندیشمندی است و ایران رو به اندازه کشور خودش دوست داره بطوری که من اصلا فراموش می کنم که او افغانستانی است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۵:۳۵

خدا انشالله بهت ببخشش خدا واست زیادترش کنه آخه پرفسور کی گفته همشون،بله یک‌درصد ازشون باسواد وبافرهنگ هستن ولی خیلی‌هاشون واقعا درکی ازانسانیت نبردن و خیلی بی رحم وسنگدل هستند آدم کشتن برای خیلی‌هاشون مثل آب خوردنه. آدم می‌کشن بعد راحت می‌شینن جنازه رو سلاخی می‌کنن.

علی۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۳:۲۴

راس میگه همه جا خوب و بد داریم اما نود درصدشون پتانسیل جنایت رو دارن

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۳:۰۷

اگر واقعا 30 تومن طلب داشته، باید بهش می دادن، چاره ای نیست

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۲:۵۷

سلام
آیا یک ایرانی به خود جرات میده برای یک روز در افغانستان زندگی کنه
ولی اونها از همه چیز رایگان ما استفاده میکنند و بعدش هم در گوشه گوشه این مملکت جنایت میکنن

رحیمی۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۲:۱۹

مه خودم یه افغان هستم اگر این کارو افغانی کرده باشه خدا لعنتش کنه مگم مه خودم دریک سوپرمارکت کار می‌کردم مهرشهر کرج سوپرمارکت ده بارم پیشش رفتم تهدیدم کرده اشمامیگید ازرا قانونی مه ازرا قانونی ام اقدام کردم قرارداد بامغازه رو خواست من نداشتم گوفتم آقا مغازه دوربین داره چیکش بکن اما هیشکی بحرفم گوش نکرد آقای ملائی ام گوتن شما پیشمان کارنکردین به امی راحتی تموم شد حالا من چیکار کنم

طاهره۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۲:۰۸

افغانیا راحت ادم میکشن کسی جلوشون وا نمی ایسته یه دوسال پیش شهر ما ساوه یه خانم رو یه هفته زجر کش کردن بعد خفش کردن فرار کردن تو مرز گرفدن چند وقت بعد از خانواده رصایت گرفدن اخه چراااااا همون اول باید اعدام میشدم مقصر کیه؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۲:۰۴

سال دیگه اینا هم یادتون میره ولی قضاوت سخته، اینکه دنیای آدما خیلی با هم فرق میکنم.

الناز۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۱:۲۷

خدابیامرز مهرجویی جوری لباس پوشیده انگار قراربوده بازیگر سوپراستار بره خونه اش .‌. یعنی لباسای پلوخوری شو پوشیده برا کارگرای افغانی و اینقدر احترام قایل بوده . نژادپرستی ممنوع

ایرانی۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۰:۰۵

بایداعدام شن تاعبرت بشن دزدی کردن قتلم کردن تهمتم به مرده میزنن آقای مهرجویی کسی نبودکه بخوادحق این جانور وحشی راندهد

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۴۹

اقا اين سناريو ساختكيه چطور مهرجويي در ويلا را براي ورود اين ادمها كه باهاشون اختلاف هم داشته باز كرده بس كنيد داسنانسرايي رو

ب ش۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۱۸

حداقل چهارتا قاتل تو شهرک ! چه شهرک امنی .

ایرانی۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۱۶

مرحوم مهرجویی کسی نبوده که بخواد۳۰میلیون بدهکارباشه ونده ازکسی که قتل میکنه تهمت وافترابعیدنیست خانم مهرجویی گفته بودن ۲تاسنتورم ازشون دزدیدنداین ۴قاتل دزدبایداعدام شن تادرس عبرت باشه برای بقیه

سعید از مشهد۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۱۳

سلام بر همگی. اگر واقعا گرفتار هستید به من زنگ بزنید و شماره کارت بدین تا برایتان ۲۰۰ میلیون بریزم هر کس لازم داره فقط

مینا۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۰۸:۰۹

کلاهبردار

سلام غزه۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۰۷

هیچ دلیلی برای انجام قتل قابل قبول نیست .بیچاره به قاتلان
اما جای تعجب است مرحوم مهرجویی بخاطر یک جاروبرقی کسی را به زندان نیندازد!؟واقعا درکش سخته

هموطن۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۷:۵۴

واقعا چرا باید یه باغبان افغان اینقد بیشرف و نمک نشناس باشه و به خودش اجازه بده یکی از سرمایه ها رو به این طرز فجیع به قتل برسونه هر چقدر هم دلیل محکم داشته باشه که نداشت، مگه مملکت قانون نداره، پس همه با هم تسویه حساب شخصی کنن و همدیگه رو بکشن،

حسین۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۷:۴۴

به خاطر یه جارو برقی طرف رو که زن و بچه داشته انداخته زندان ! آن وقت همین ها می آن کمپین راه می اندازند که فلان قاتل رو اعدام نکنید . و کلی خانواده رو تو فشار می زارند .

محمد میم۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۲۱

با سلام. دوستان عزیز با هم مهربان باشیم و بابت اختلاف عقیده و تفکر به همدیگر بی احترامی نکنیم
در هر حال؛ با هر انگیزه ای ( مالی یا هر چیزی ) نباید که یک انسان به قتل برسد. این فجایع تلخ فقط آرامش و امنیت را از جامعه سلب می کند.
برای همه عزیزان آرزوی جهانی بهتر و امن تر میکنم

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۵۲

دوست عزیزمهربان باش انشالله چندسال ديگه نتیجه این مهربانیهاتون ر و همین افغانهای به‌ظاهر مظلوم نشانتان خواهند داد ونتیجه این سادگی وصداقتتون را خواهید دید وآن روز دیر نیست

اسماعیل۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۰۲

مسلمان و مومن نژاد پرست نمیشه . ما حق نداریم که بگوئیم از فلانی ها خوشم نمیاد و از دیگران بر عکس ولی قانون مهاجرت باید محکم باشد .

ز.ق۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۰۰

مدیریت شهرک چرا به افغانی که از زندان آزاد شده دوباره کارداده

حسن رعایتی۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۴۳

۴نفر افغانی ریختن یکی از بزرگترین هنرمندان مملکت وزنش رو با تمام قساوت کشتن اونوقت سیاستمداران ما میگن افغانها مردمان مظلوم وستمدیده هستند و به ما پناه آوردند و میهمان کشورمان هستند

علی۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۵۲

این گونه جنایات کارایرانی نیست چون ایرانی هیچ وقت برای ۳۰میلیون دوتاقتل نمویکنه حتی بیشتراین مبلغ راهم آدم نمیکشه کاراین افقانیای بی دین وسنگدل است ومثل گرگ صفت هستند

احمد۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۴۷

معلوم نیست مهرجویی چه گناهی کرده که این کارمای اعمالش بوده

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۳۷

واقعا نباید به خاطر یه جارو برقی بنده خدا رو زندونی میکردن
مشخصه که خیلی بد با اینا رفتار کردن که همچین نقشه ای کشیدن

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۱۴

طبق قانون دزد زندانی میشه. با این مساله مشکلی دارید؟ میخواهید دیگه کسی از دزد شکایت نکنه و دزدها رو راحت بگذاریم؟ شما از دزد خونه خودت شکایت نمیکنی؟

نیوشا۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۳۴

چی شده کی مرده

ایران آباد۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۱۰

سلام
انسان اشرف مخلوقت هست ولی در مواقعی احمق مخلوقات میشه. و در مواقعی اعمالی از او سر میزنه که با هیچ حیوانی قابل مقایسه نیست.
من هم مخالف حضور این همه اتباع بدون هیچ گونه قانون و ضابطه هستم بدون هیچ مدرک شناسایی ، از یارانه ای که حق ماست استفاده می کنند.ولی چند نکته آیا ایرانی و ملیت های دیگر دزدی نمی کنند آدم نمی کشند، من به واسطه شغلم مواردی دیده ام بسیار وحشتناک تر از قتل مهرجویی، قاتلینی از قشرهای مختلف ،باسواد ،بی سواد ، پولدار ، فقیرو .....
پروند هایی که اینجا قابل تعریف نیست.
حواستون به رسانه ها باشد که منتظر موج سواری هستند

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۰۷

ملیت قاتل رو اعلام کنید از چی می ترسید؟

منیر۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۰۳

هفته ی بدی رو پشت سر گذاشتم
خدارحمتشون کنه روحشون شاد..

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۵۸

من از افغانها بدممیاد واقعا کشور رو اشغال کردن.مادرم رو تو شهر ری با ماشینش که مال خودش نبود زد معلوم شد افغانه تازه گواهی نامه که نداشت می‌گفت چیکار کردم .ماشینش کنار من وایساده بود چند قدم جلو تر مادرم بود با ماشین سرعت گرفت زد بهش اصلا معلوم نبود چش بود از دست کی فرار میکرد .خخخخ نکنه بیاد منم بکشه

فرشاد۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۵۰

عزیزان!
بنده رستوران دارم، و با معرفی یکی از دوستان یه افغانی رو اوردم که کار کنه ، بعد حدود ۲۰ روز فهمیدم ایشان دزدی میکنه و شیشه هم مصرف میکنه و انداختمش بیرون،و گفتم به ازای ضرری که بابت دزدی به من زدی هیچی بهت نمیدم،خدا شاهده فردای اون روز دیدم با برادرش اومدن و یه ۴ لیتری بنزین تو دستش گفت اگه پول ندی رستوران رو اتیش میزنیم،که از ترسم بهشون دادم حتی بیشترم دادم،خواهش میکنم به این وحشی ها اعتماد نکنید و بهشون کار ندید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۲۰

بخاطر سی چهل دلار ناقابل در کشور ما سلاخی پیرمرر و خانمش را سلاخی میکندد عجبا

ناش۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۱۴

اگر دولت یک فکری برای اخراج افغانی ها نکند این اقدامات فجیع ادامه خواهد داشت، باز هم مردم باید فکری کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.