معاون پارلمانی رئیس جمهور خبر داد؛
«لایحه مقابله با تحریمها» به مجلس ارسال شد
معاون پارلمانی رئیس جمهور از ارسال لایحه مقابله با تحریم ها به منظور مقابله موثر و اصولی با تحریم ها و حمایت های کافی از شهروندان متاثر از تحریم و مانع شدن از اثر گذاری این تحریمها در قلمرو کشور خبر داد.

به گزارش تابناک، سید محمد حسینی درباره ضرورت تقدیم این لایحه اظهار داشت: مقابله موثر و اصولی با تحریمها و حمایت های کافی از شهروندان متاثر از تحریم و همچنین مانع شدن از اثرگذاری این تحریمها در قلمرو کشور و ایجاد ضمانت اجراهای مناسب برای مقابله با تحریمکنندگان و تبعیت کنندگان از تحریم و مضافاً عدم وجود قانون جامع درخصوص مقابله با تحریمها از مهمترین دلایلی بود که دولت لایحه مقابله با تحریمها را نهایی و تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور در تشریح جزئیات این لایحه گفت: به موجب این لایحه دولت باید در صورتی که اشخاص حقیقی ایرانی به دلیل فعالیتهای مرتبط با منافع ملی جمهوری اسلامی ایران تحت تعقیب قضایی و تهدیدهای امنیتی نظیر قرار گرفتن در فهرست ترور و محدودیت سیاسی کشورهای تحریم کننده یا سایر دولتها قرار گرفته باشند، حمایت نماید.
حسینی افزود: دولت صندوقی جهت جبران خسارت اشخاص خسارت دیده از تحریم تشکیل خواهد داد تا از محل منابع آن صندوق احکام قطعی صادر شده در محاکم داخلی در دعاوی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی خسارت دیده از تحریم دولتهای خارجی را جبران کند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
انقدر این طرح به جزئیات بیان شده که مو لای درزش نمیره. کلا تحریم ها زمین گیر شد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.