آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
8بازدید
۳

وزیرخارجه: به تلاش برای توقف نسل‌کشی ادامه می‌دهیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره سفر منطقه‌ای خود به لبنان و قطر گفت «ما همچنان به تلاش‌های دیپلماتیک جمعی برای توقف خشونت و نسل‌کشی صهونیست‌ها ادامه می‌دهیم».

وزیرخارجه: به تلاش برای توقف نسل‌کشی ادامه می‌دهیم

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران بعدازظهر امروز (پنجشنبه) در گزارشی از سفر دو روزه خود به بیروت و دیدار با مقامات ارشد این کشور و همچنین رهبران جریان مقاومت و دبیرکل حزب‌الله لبنان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در لبنان با آقایان نبیه بری، نخست‌وزیر میقاتی، سید حسن نصرالله و برخی رهبران حماس و جهاداسلامی دیدار و رایزنی داشتیم. آنچه در غزه و کرانه باختری جریان دارد نسل‌کشی، نقض فاحش حقوق‌بشر، کوچ اجباری و تلاش برخی کنشگران برای مشروعیت دادن به اشغالگری اسرائیل است.

دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران در ادامه نوشت: استمرار آتش‌بس می‌تواند مانع گسترش بیشتر دامنه جنگ شود. در دیدار با رهبران مقاومت دریافتم که در صورت تداوم جنایات جنگی و نسل‌کشی اسرائیل، سناریوی سخت و پیچیده‌تر مقاومت به اجرا در خواهد آمد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: ما همچنان به تلاش‌های دیپلماتیک جمعی برای توقف خشونت و نسل‌کشی صهونیست‌ها ادامه می‌دهیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز و در ادامه رایزنی‌های خود در مورد تحولات اخیر در اراضی اشغالی وارد دوحه پایتخت قطر شد.

پیش‌بینی می‌شود امیر عبداللهیان در این سفر علاوه بر رایزنی با مقامات قطر، با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس که در دوحه حضور دارد نیز رایزنی و گفت‌وگو کند.

قطر در جریان توافق اخیر رژیم صهیونسیتی و حماس برای آتش‌بس موقت، به همراه مصر و آمریکا نقش آفرینی کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۳ ۰۵:۵۵

آقا نکن تا فتح تل آویو فقط چند کیلومتر دیگه مونده

دنا اورمزد۱۴۰۲/۰۹/۰۳ ۰۰:۰۱

فعلآ قطر و امارات متحده عربی ابتکار مذاکرات صلح غزه را در دست دارند
سفر های استاد امیر عبدالهیان فقط مصرف داخلی دارد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۲ ۲۲:۱۴

الان تلاش کنید بعدش بگید اسرائیل ضربه فنی شد خخخخ آتش بس راپذیرفت حماس پیروزشد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.