آخرین خبرشارژ کالابرگ مرحله جدید برای این گروه‌ها از فردا
11بازدید
۷۱

درخواست علم‌الهدی از شورای نگهبان درباره ‌لایحه حجاب

امام‌جمعه مشهد با تأکید بر اینکه شورای نگهبان باید نظارت دقیق بر لایحه عفاف و حجاب داشته باشد، گفت: خواسته ما از فقهای عادل و حقوقدانان دانشمند شورای نگهبان آن است که لایحه حجاب و عفاف را در مقام جرم‎انگاری تلقی کنند.

درخواست علم‌الهدی از شورای نگهبان درباره ‌لایحه حجاب

به گزارش تابناک ،آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت مرحوم مدرس و میرزا کوچک خان جنگلی اظهارداشت: ضمن گرامیداشت هفته نیروی دریایی و ادای احترام به این تبار پرفضیلت و فداکار، امروز مصادف است با سالروز شهادت مرحوم آیت‎ الله سید حسن مدرس و روز مجلس. فردا هم به‌عنوان یازدهم آذر مقارن است با شهادت روحانی مجاهد مرحوم میرزا کوچک خان جنگلی که نهضت اسلام‌خواهانه خود را در گوشه‌ای از خاک پاک ایران اسلامی برپا کرد و به‌موازات استبداد خرافی و عقب‌افتاده قاجار، با انتقال قدرت به رضاخان ملعون به‌عنوآن‌جاسوس ناپاک و ظالم انگلیس نیز مبارزه می‌کرد.

وی افزود: میرزا هم با استبداد می‌جنگید و هم با استعمار. مرحوم مدرس نیز در اوج قدرت ناپاک رضاخان قلدر که حتی در فریب مردم نیز موفق شده بود، یک‎ه و تنها با اندیشه شخصی خود در برابر این تشکیلات ایستاد و در هر میدانی که قرار می‌گرفت، با این استبداد آمیخته با جاسوسی برای استعمار مقابله می‌کرد. در نهایت هم کار به جایی رسید که در یک گوشه از این خطه، در سرزمین خراسان و در شهرستان کاشمر، در نیمه‌های شب او را اعدام کردند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: انسان وقتی تاریخ پیروزی مردم در انقلاب اسلامی را بررسی می‌کند، برایش قابل‌درک می‌شود که چه شد مردم ما توانستند اسلام را در ایران برپا کنند و بینی شرق و غرب را به خاک بمالند. زمینه ‎سازی برای نهضت خداخواهانه ملت ایران در بهمن ۱۳۵۷ با مجاهدت میرزاکوچک‎ خان‎‌ها و مدرس‌‎ها ایجاد شد و اگر هم مردم ما در مقابله با استکبارگران جهانی مصمم هستند، به دلیل آن است که این جنایت‌ها را در تاریخ خود فراموش نکرده‌اند.

عزت، دستاورد مقاومت
وی با اشاره به آیه ۳۰ سوره مبارکه فصلت ادامه داد: برادران و خواهران، ۴۵ سال تجربه انقلابی ما نشان می‌دهد که همه عزت‌ها و سعادت‌ها در سایه مقاومت محقق می‌شود که خداوند عالم در یک جمله کوتاه در قرآن کریم، همه را به آن دعوت کرده و فرموده «إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ» یعنی کسانی که گفتند پروردگار ما الله است و سپس استقامت کردند، خداوند عالم برایشان حمایت و نصرت الهی را نازل می‌کند تا نترسند و غمگین نشوند. ذات اقدس پروردگار، این قوم را به بهشت وعده می‌کند و رستگارشان خواهد کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وقایع اخیر جنگ غزه تصریح کرد: ما امروزه مصداق عینی این آیه را در ماجرای فلسطین می‌بینیم؛ آن‌جا که همه جهان کفر علیه یک ملت مظلوم و در محاصره گرفتارشده متحد شد، حدود ۵۰ روز بر سر این‌ها بمب و موشک ریختند و هزار هزار از آن‌ها را به شهادت رساندند اما سرانجام این جنگ هم چه شد؟ غیر از این بود که حتی کودکان غزه وقتی از زیر آوار بیرون می‌آمدند، درحالی که خانه آن‌ها ویران و اعضای خانواده‎شان یکسره به شهادت رسیده بودند، ندای «حَسبُنَاالله» سر می‌دادند؟ غیر از این بود که تنها دولت اتمی منطقه به طرز مفتضحانه شکست خورد، ذلیل شد و نه در برابر یک دولت متخاصم بلکه در مقابل یک گروه چریکی به زانو درآمد؟

وی تأکیدکرد: برای آتش‌بس، صهیونیست‌ها سه خواسته داشتند؛ یکی اینکه غزه تخلیه شود، یکی اینکه کانال‎های حماس افشا شود و دیگر آن که ۳۰۰ اسیر دربند حماس آزاد شوند. هیچ‌کدام از این سه خواسته هم محقق نشد و کار این ملعون‎ها به جایی رسید که همه ملت‌های دنیا به راه افتادند، آشکارا به صهیونیسم متوحش جهانی نفرین فرستادند و او را لعنت کردند. در خلال این ماجرا، نه‌تنها اسرائیل شکست خورد بلکه آبروی غرب هم از بین رفت و برای همه ثابت شد ادعای حقوق بشر و این وجهه‌های پوشالی تا چه حد تهی از واقعیت است.

حجاب، میراث فاطمه زهرا(س) است
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه امروزه نتیجه شیرین و اثربخش مقاومت برای همه ملت‌های جهان ملموس است، گفت: عزیزان من، مقاومت جواب می‌دهد. این پیام انقلاب ماست. ما فاطمیه اول را پشت سر گذاشتیم. ملت سیاه پوشید، اشک ریخت، عزاداری کرد. شایسته نیست در این مملکت امام زمان(عج) و ملت فاطمی، میراث حقیقی فاطمه(س) و حرمت خون شهدایی که پیشانی‌بند یازهرا(س) بر سر داشتند، موردغفلت و بی‌توجهی قرار بگیرد.

وی بیان کرد: مردم در موضوع حجاب ایستادگی کنند. دشمن در این حوزه متمرکز است این مسئله ایدئولوژیک را به بهانه‌ای برای اختلاف‎افکنی میان اقشار مختلف مردم ما تبدیل کند. مقام معظم رهبری درباره بدحجابی به‌صراحت اعلام موضع کردند و این کار را جرم سیاسی خواندند تا برای قوه قضاییه مشخص شود که باید جرم‎انگاری کند و مجازات مقتضی آن‌ هم تعیین شود.

شورای نگهبان بر لایحه عفاف و حجاب نظارت کند
امام‌جمعه مشهد با تأکید بر اینکه شورای نگهبان باید نظارت دقیق بر لایحه عفاف و حجاب داشته باشد، اظهار کرد: خواسته ما از فقهای عادل و حقوقدانان دانشمند شورای نگهبان آن است که لایحه حجاب و عفاف را در مقام جرم‎انگاری تلقی کنند و موضع نهادهای انتظامی و امنیتی در مقابل این جرم مشخص شود. اگر بناست بی‌حجابی به فرموده رهبر معظم انقلاب جرم سیاسی تلقی شود، مخاطب این جرم نیز اسلام، انقلاب و نظام هستند و در این جرم انگاری، باید دقیقاً مشخص باشد که دستگاه‌های امنیتی و انتظامی باید چکار کنند. تنها مسائل قضایی کافی نیست.

وی افزود: اگر این لایحه از این بابت ابهام دارد، فقهای مجاهد و حقوقدانان اندیشمند شورا، مجلس را موظف کنند این مسائل را برطرف کند. مجلس وظیفه دارد تکلیف لایحه عفاف و حجاب را هر چه زودتر مشخص کند. این مجلس، قربانی صدیقی همچون مرحوم آیت‌الله سید حسن مدرس دارد. این مجلس به نام شورای اسلامی مزین است و برای اسلام شهید تقدیم کرده و تکلیف دارد پای‌کار خواسته‌های شرعی و به‎حق مردم باشد.

 
منبع: تسنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۶:۰۲

آقا جان سر تا پای این لایحه شما یعنی رانت، اگر راست می‌گوید و فکر فرهنگ مردم هستید، اول رانت‌ها را رو از این لایحه بردارید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۵:۲۶

خواسته من هم به عنوان مهندس این است که حکومت مزاحم کسب و کار، زندگی و زن و بچه ام در کوچه و خیابان نشود. از نظر من حقوق انسانی من و بچه هام ربطی به تخصص فقها ندارد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۴:۵۵

آقای علم الهدی شما چقدر چاق هستید لپهایتان مثل لپ های یک جوان ۲۰ساله است آیا در عمرتان کار کرده آید یا فقط از راه دین پول در آورد هاید در کتابهای رساله های تان نوشته آید که از راه دین پول در آوردن حرام است.ایا بهتر نیست بروید برای کارگری مثل تمام مردم ایران

محمد۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۴:۱۶

آقای علم الهدهد
خبر داری کپسول گاز شده 350هزارتومن
کمترر حرف بزنی نمیگن لالی
لاقل یه مقداری در جهت مبارزه با گرانی تو خطبه هات بگو

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۱:۲۷

آقای علم الهدی ،یه سری از مردم ما اینقدر بی دین شدن و فقط شکم براشون مهم شده که حرف های امثال شما به مزاجشون خوش نمیاد ، یه کشور بی قانون دوست دارن ،شکمشون فقط سیر باشه ،بی بندوباری به درک ،شهید دادیم به درک ،شیطان بدجوری محاصره کرده ابن جاهل های شکم پریت بی دین رو ،شهوت و شکم نابودشان کرده ،فقط باید دعا کنیم امتم زمان ظهور کنه که اگه بیاد همین ها جلوی اونم میایستند، اینا رو باید مجبور به اطاعت از قانون کرد

ابوطالب۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۰:۵۷

حساب کتاب آستان قدس و مواردی که تحت امر شما هستند باید ارائه کنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۱۰:۳۶

آیا حضرت فاطمه فقط به حجاب تاکید داشتن .مال مردم خوری ورشوه وفساد وربا وآقازاده گی ودروغ تحویل مردم دادن چی .آیاحضرت فاطمه خودشان رانماینده خدامیدانستن .چراهرجاکم می آوردید ازائمه مایه میگذارید .

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۹:۵۵

غیر از ناسزا چیز دیگری ننوشتید. انشالله روز قیامت جواب توهین هاتون رو میگیرید.
اما نکته جالب اینجاست که شما فقط به علمائی که دشمن به شما گرا می دهد می تازید. ذهنتون بازیچه دشمن اسلام و انقلاب است و نوکری شیطان را می کنید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۹:۰۱

از کی تا حالا آزادی های فردی و اجتماعی جرم تلقی شده؟
اینها توهم زده شده اند . خدا بزرگ است

مجید۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۵۴

امام جمعه باید کسی باشه که مردم دوستش داشته باشند

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۸:۳۳

چرا بنده چاق نمیشوم و پوستم به استخانم چسبیده است و رنگ رخسارم زرد میباشد علتش چیست......

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۷:۱۷

چشم عباس آقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۶:۴۹

ربیس حکومت خودمختار استان خراسانها

مدرس دانشگاه۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۶:۲۳

طبق آمار اداره آمار کشور خودمان بیشترین تعداد رای دهنده. گان به ریاست جمهوری ۴۰ درصد بوده ... یعنی ۶۰ درصد واجدین رای به ما رای نداده اند .‌حال اینکه این ملاک باشد در بهترین شکل آن این است که ۶۰ درصد از قوانین حجاب حمایت نمی کنند . در صورتی که بسیاری از آن چهل درصدی ک به ما رای داده اند هن تمایل به حجاب ندارند

علی۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۵:۳۷

حاجی در عافیت نشسته و بی خبر از زجر مردم غزه میگه هر کودکی که از زیر آوار غزه بیرون می امد حسبناالله می گفت. حاجی تو رو خدا دست بردار ازین عوامفریبی ها. راست میگفتی پا می شدی میرفتی غزه کمی مصیبت می چشیدی. خدایا......

میثم۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۴:۲۱

وضعیت حجاب به برهنگی رسیده و واقعا افتضاحه. خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه.

ایرانی۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۳:۲۴

فقط باید مشکل شما که بی حجابیه حل بشه؟؟؟
یعنی فقط شماها در ایران زندگی میکنید؟
بسه بابا مردم خسته کردین بااین حرفهای شما مردم از دین و اسلام و۰۰۰۰زده کردن
در زمان پیغنبر از صوت خوش قران همه مسلمان میشدند ولی در زمان شما همه از دینی که به نفع شماست مردم بی دین کردین علی ع گفته فقر از در وارد بشه ایمان ازپنجره بیرون میره الانم فقر داره بیداد میکته
لطفان قبل از حرف زدن کمی مطالعه وفکر کنید

حمید۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۱:۴۶

اگر فکر میکنید صدات به جایی میرسه ،وخیلی دل سوز هستی ،چزا در مورد افزایش سنوات بیمه و زیاد شدن سن بازنشستگی چیزی نمی‌گوید

هم وطن۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۰:۲۴

کاش ازفقرزدایی هم حرف می زدید

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۳:۴۹

ایشون عجله دارن ، در زمان حیات ایشون باید اسلام تمام وکمال اجراء شود. پیغمبر امور زمین افتاده را به ایشان محول فرمودن!!!

بابک۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۳:۳۳

در دولت قبلی،،همه تقصیرها و گرانی ها از بی کفایتی بود اما در دولت " دامادها" همه چی حل شده،،فقط حجاب مونده!!؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۵۵

با سلام و عرض ادب در مورد حجاب خواهشمندیم از همه دست اند کاراران با فرهنگ سازی و دوستانه و روی خوش با تمام خواهران رفتار کنیم و این عزیزان را از اسلام و حجاب نترسانیم هیچ کاری با زور وستیزه جوی درست نمی‌شود و امیدوارم ایران بهترین الگو برای تمامی کشورها وجهلن اسلام باشد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۴۹

ای خدا خودشون بهترین زندگی می کنند مردم با ببختی زندگی می کنند ما بازنشسته کشوری هستیم با هشت ملیون درآمد دارم پسرم دو ساله نامزد کرده نمیتونم براشون خونه اجاره کنیم با ببختی زندگی می کنیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۱۸

دستگاه‌های امنیتی و انتظامی؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟1؟
مشکل مملکت فقط اینه؟
اون هم با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی؟!

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۱۶

این بابا هم‌ انگار تو عالم دیگری سیر میکنه

اسماعیل۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۱۱

تو کی باشی که قانون هم می‌نویسی امثال شما با این افکار مردم رو فقیر کردن

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۲:۰۰

دوتا تار این همه وقت مسئولین ومردم را گرفته ! مردم بیکار ، گرفتار ، انواع مشکلات و کمبودها و محرومیتها بهتر نیست یکباره تمام دخترها و خانم ها ایرانی موهایشان را از ته بزنند ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۵۹

علم الهدی بهتره درباره مصوبه مجلس درباره افزایش سن بازنشستگی به شورای نگهبان توصیه های لازم رو بگن که ردش کنن
اینها برای مردم نون وآب نمیشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۵۳

با مردم ایران که ولی نعمت شما ها هستند، نمی شود این کار را کرد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۴۱

لطفا هرچه سریع تر جلوی بد حجابیهارا بگیرید

نادر۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۵:۳۳

خواسته مردم هم از شما اینه که آنقدر در جامعه تنش درست نکنید وامنیت ملی را بهبازی نگیرید.وهیچوقت حق ندارید نظر شخصی خودتان را به ملت تحمیل کنید

محمد۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۲۹

اینکه تو امثال تو چه نظری دارند مهم نیست مهم نظر آحاد جامعه هست و قوانین در همه موارد باید براساس نظر آحاد مردم تصویب شود

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۲۵

ای کاش حاج آقا یک در خواستی از آقای رئیسی جهت کاهش تورم هم میکرد

نادر۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۲۳

تو این وضعیت سخت اقتصادی آقای علم الهی چطوره که اینقدر چاق و چله و مونده ؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۱:۱۴

شما خانوادگی با مردم ایران مشکل دارید.خودت با این جور رفتار و دامادت با به خاک سیاه نشاندن طبقه متوسط و پایین ایران.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۵۸

حاجی.واسه اقتصادکشورهم دستوربده به داماد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۵۵

شما دیگه چرا..‌

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۵۴

تابحال چقدرهزینه لایحه حجاب شده وجواب نداده؟ دست بردارید ازاین لجبازیا

ایرانی۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۴۶

آقای علم الهدا اگرمسلمانید درتمامی مسائل مملکتی ودینی نظر دیگرفقها و مراجع راهم درنظر بگیرید نه اینکه فقط نظر خودتان رامد نظر قرارداده ودیگر مراجع رامجبوربه تایید آن کنید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۴۰

آقای علم الهدی آیا دزدی اختلاس دروغ گفتن گناه نیست وشما که خیلی به مردم دل می سوزاندید واز گرانی در دولت روحانی خیلی نا راحت بودید چی شد الان مملکت گل وبلبل شده مردم بیچاره شدند از گرانی وتورم ولی جنا بعالی سرو صدا که راه نمی اندازید هیچ فقط مشکل مملکت رو موی زنان می بینید

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۳۳

عرض خود می بری زحمت ما می داری

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۱۵

ایشون درباره گوشت نیم‌ میلیونی و کمبود آب و فرونشست و آلودگی هوا که هرروز توو اخبار دربارش صحبت میشه نظری ندارن؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۱ ۰۷:۲۱

منتظره سر ماه بشه و مواجب موقوفه رو بگیره خدا بده برکت!

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۱۴

ای‌کاش‌نظارتی‌برکارشماهم بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۲۰:۰۲

تو یک نفری و یک نطر مملکت ۸۳ میلیون نفر ،

شمع۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۵۲

این آقای متمول بی دغدغه مستاجر ی و بی پولی و گرانی هر جمعه میکرو فون به دست فقط مسله مهم شان حجاب است خدایا چه گرفتاری شدیم خدایا چی کار کنیم همه را به چه کنیم چه کنیم انداخته اند خدا را شکر که خودشان حالشان خیلی خوبه خیلی

احمدرضا۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۵۰

شیکمو

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۴۴

بفرمایید شما جای شورای نگهبان تصمیم بگیرید. ظاهراً اشکنه عوارض جانبی زیادی دارد.

محمد۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۴۲

آخه بدبخت دیر بجنبیم افغانیا مشهد اشغال کردن تو تو فکر چی هستی

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۳۸

ایشون فرا قوه ای عمل می کنند ؟؟؟در کار شورای نگهبان هم مداخله می کنند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۳۷

برای مردم فلسطین و سوریه و لبنان دل میسوزانی و نسخه میپیجی و برای مردم ایران توصیه به سختگیری و بگیر و ببند میکنی؟!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۰ ۱۹:۳۷

حالا که سفارش کردید بقیه مشکلات مثل آلودگی هوا وگرانی و..... را می گفتید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.