آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
1بازدید
۰

واکنش انگلیس به حمله موشکی سپاه علیه مقر موساد

وزیر امور خارجه انگلیس با چشم‌پوشی از تاریخ تجاوز نظامی و اشغالگری عراق از سوی کشورش، حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران علیه مقر جاسوسان رژیم صهیونیستی در کردستان عراق را غیرقابل توجیه خواند و محکوم کرد.

واکنش انگلیس به حمله موشکی سپاه علیه مقر موساد

 
به گزارش تابناک ، دیوید کامرون روز سه‌شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: انگلیس حملات شب گذشته ایران در اربیل را محکوم می‌کند.

وی مدعی شد: این اقدامات غیرقابل توجیه و غیرموجه، نقض غیرقابل قبول حاکمیت و تمامیت ارضی عراق است.

پیشتر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از انهدام مقرهای جاسوسی و تجمع گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در منطقه با موشک‌های بالستیک در نیمه شب گذشته خبر داد.

سپاه پاسداران در اطلاعیه شمارۀ ۳ خود اعلام کرد که مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان عراق را با موشک‌های بالستیک هدف قرار داده و منهدم کرده است.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ساعاتی پیش در خصوص اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران علیه مرکز وابسته به موساد در اربیل و مقر وابسته به تروریست ها در ادلب گفت: اقدام صورت گرفته، در راستای دفاع مقتدرانه از حاکمیت و امنیت کشور، مقابله با تروریسم و بخشی از مجازات عادلانه جمهوری اسلامی علیه متجاوزان به امنیت کشور بود.

وی تاکید کرد: ایران همواره حامی صلح، ثبات و امنیت منطقه است و به رعایت حاکمیت و تمامیت سرزمینی کشورها پایبند است، در عین حال در استفاده از حق مشروع و قانونی خود برای برخورد بازدارنده با منابع تهدید کننده امنیت ملی و نیز دفاع از امنیت شهروندان خود و تنبیه جنایتکاران تردید نخواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.