آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
4بازدید

زلنسکی: اهداف پوتین فراتر از اوکراین است

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با بیان اینکه اگر کسی فکر می‌کند مساله تجاوز روسیه فقط درباره اوکراین است سخت در اشتباه است، گفت: اهداف ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه فراتر از کی‌یف است و در گذر زمان، جهت‌های احتمالی و حتی جدول زمانی تجاوزهای جدید مسکو در فراسوی مرزهای ما بیش از پیش آشکار خواهد شد.

زلنسکی: اهداف پوتین فراتر از اوکراین است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، رئیس جمهور اوکراین در جریان سخنرانی خود در اجلاس اقتصادی داووس در سوئیس با تاکید بر اینکه پوتین در صورت برقراری آرامش در خطوط مقدم جبهه نبرد و توقف و انجماد جنگ نیز حمله به اوکراین را دنبال خواهد کرد، مدعی شد: پوتین غارتگر درنده‌ای است که محصولات منجمد را نمی‌پسندد.

زلنسکی با یادآوری تلاش‌هایی که پس از سال ۲۰۱۴ برای توقف جنگ در دونباس شکل گرفت، گفت: در آن مذاکرات نیز ضامن‌های با نفوذی همچون صدر اعظم وقت آلمان و رئیس جمهور وقت فرانسه حضور داشتند اما با وجود آن مذاکرات و توافق آتش‌بس، کرملین دستور حمله به اوکراین را صادر کرد و بی‌معنی بودن مذاکره با مسکو را به اثبات رساند.

وی با بیان اینکه کی‌یف در صورت تقویت توان نیروی هوایی خود قادر خواهد بود نیروهای روسیه را در اوکراین شکست دهد، یادآور شد: ما باید برتری هوایی برای اوکراین در جبهه نبرد را به دست بیاوریم و این امر باعث پیشرفت نیروهای ما در میدان نبرد خواهد شد.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.