رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: تجلیل از خانواده‌های شهدای میناب در رواق کشوردوست
5بازدید
۰

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد:

دستگیری ۴ تن از عاملان تیراندازی به مقر نظامی سراوان

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از اقدام به‌موقع مأموران و دستگیری عاملان تیراندازی به مقر نظامی و کشف سلاح‌های جنگی در شهرستان سراوان خبر داد.

دستگیری ۴ تن از عاملان تیراندازی به مقر نظامی سراوان


به گزارش تابناک، سردار دوستعلی جلیلیان در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: در پی اعلام چند فقره تیراندازی در سطح شهرستان و به مقر نظامی و متواری شدن عامل یا عاملان آن از صحنه، بررسی موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در این راستا با انجام تحقیقات میدانی، هویت عاملان این تیراندازی شناسایی شد و طی یک عملیات برنامه‌ریزی‌شده و ضربتی در مخفیگاهشان تعداد ۴ نفر دستگیر شدند و در بازرسی اولیه از آنان تعداد دو قبضه سلاح کلت کمری و یک قبضه سلاح کلاش به‌همراه مهمات مربوطه کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به اعتراف متهمان به بزه ارتکابی، خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان در راستای تأمین نظم و امنیت، ارتقاء احساس امنیت شهروندان با هر نوع بی‌نظمی و سلب آسایش عمومی برابر قانون با مجرمان و اراذل و اوباش مقابله می‌کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.