آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
0بازدید

رونمایی از هواپیمای بدون سرنشین مافوق صوت

استارت آپ آمریکایی«هرمئوس» از یک هواپیمای پر سرعت و بدون سرنشین خود به نام Quarterhorse Mk1 رونمایی کرد.

رونمایی از هواپیمای بدون سرنشین مافوق صوت

به گزارش تابناک، به گفته شرکت سازنده این هواپیما گامی در جهت دستیابی به هدف طولانی مدت ساخت نخستین هواپیمای چندبار مصرف مافوق صوت است.

Quarterhorse Mk1 نخستین هواپیمای هرمئوس خواهد بود که در آسمان پرواز خواهد کرد. قرار است پروازهای آزمایشی با هدف تست توانایی های آن برای بلندشدن از زمین و فرود با سرعت بالا در مقر «ادواردز ایرفورس» در اواخر ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

این شرکت با واحد نوآوری دفاعی(DIU)همکاری می کند تا قابلیت های هواپیمای پر سرعت را با کمک نمونه اولیه آن نشان دهد. همچنین هرمئوس اعلام کرده سال گذشته در همین راستا قراردادی چندساله با DIU امضا کرده است.

جدیدترین هواپیمای شرکت Mk1 نام دارد که دومین نسخه ٖQuarterhorse است. این هواپیما یک پلتفرم تست با سرعت بالا است که شرکت برای دستیابی به اهدافش جهت نمایش قابلیت های پرواز نزدیک مافوق صوت تا ۲۰۲۶ میلادی، آن را توسعه داده است.

Mk1 در کارخانه هرمئوس در آتلانتا رونمایی شده است. این شرکت تست های زمینی نسخه قدیمی تر هواپیما(Quarterhorse Mk0) را سال گذشته انجام داده است. Mk1 نخستین هواپیمای هرمئوس است که در آسمان پرواز خواهد کرد.

ای جی پیلیکا بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی هرمئوس در پلتفرم ایکس جزئیاتی در این باره را منتشر کرد. او نوشت: ما این هواپیما را از صفر تا ۱۰۰ طی ۲۰۴ روز طراحی کردیم و ساختیم. این درحالی است که مدت زمان استاندراد برای این فرایند حدود ۱۴۰۰ روز یا ۳.۵ سال است.

شرکت سازنده تصمیم دارد دو نمونه اولیه از هواپیمای مافوق صوت را بسازد که یکی از آنها پهپادی به نام Darkhorse است که چند ماموریت را انجام می دهد و برای تامین نیازهای دفاعی به کار می رود. نمونه دیگر یک هواپیمای مسافری است.

منبع: مهر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سام۱۴۰۳/۰۱/۱۴ ۱۵:۱۷

با این شکل و طراحی ظاهری، اگه نصف سرعت صوت هم بره متلاشی میشه .‌

هاشم۱۴۰۳/۰۱/۱۴ ۰۹:۱۸

ای کاش این همه هزینه کردیم برای ای هواپیمای بدون سرنشین که سرعتش 120تا گفتن بوده که راحت پدافند میزنتش روش بیشترکارمیکردن بالای 300تا سرعت بره که پدافندنتوپه بزنتش چرا قبل از هر کاری بهترینش رورنسازیم که کارامدی بیشتری داشته باشه

ص۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۱۸:۳۴

انشالاه بهترین هواپیماها وبمب افکنها بدست جوانان ایران مسلمان ساخته خواهد شد وریشه ظالمان بخصوص امریکا وایادی انها دریک چشم برهم نابود خواهد کرد نزدیک است

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۱۶:۳۴

عجب از کدام دیاری

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۱۵:۱۲

این هواپیما کشور سازنده ندارد ؟از فضا آمده.کاربردش هم که نگفتید برای چه عملیاتی کاربرد دارد آنطور که معلومه یک کاردستی پر هزینه هست.

S۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۱۳:۲۰

نکته جالب در مورد زمان طراحی و ساخت هست.دنیا به سرعت درحال پیشرفت میباشد.گویا درحال ورود به دوره ایی جدید از اکتشافات جدید وعجیب هستیم.

مصطفی۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۱۲:۵۳

بیشتر شبیه اسباب با،زیه

م۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۰۸:۲۶

پول ملت وحیف و میل کنید.متاسفم براتون

بی سفره۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۰۸:۰۶

مرگ بر آمریکا!!!!!!!!!!!!

م احمدی۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۰۰:۵۵

هواپیما ساخت کدام کشوراست

محمد۱۴۰۳/۰۱/۱۳ ۰۰:۴۱

راستش این برای ایران بده?

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۲ ۱۹:۲۰

طبق معمول آمریکا پیشرو هر فن آوری است و فردا چینی ها و روس ها به دنبال سرقت دانش فنی آن می روند تا بتوانند کپی کنند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۴ ۰۰:۱۲

بیا یکم برو در مورد تاریخ نظامی روس ها بخون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.