آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
1بازدید
۱

هشدار وقوع شورش در آمریکا درصورت بازداشت ترامپ

یکی از تحلیلگران شبکه خبری سی‌ ان‌ ان هشدار داد که در صورتی که دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا به دلیل نقض حکم دادگاه در خصوص ممنوعیت اظهارنظر علنی و مصاحبه مطبوعاتی درباره شهود، دادستان، کارکنان دادگاه، هیات منصفه و خانواده قاضی، بازداشت و حبس شود، شورش سراسری در ایالات متحده به وقوع خواهد پیوست.

هشدار وقوع شورش در آمریکا درصورت بازداشت ترامپ

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از هیل، این تحلیلگر شبکه خبری سی‌ان‌ان درباره سرپیچی عمدی ترامپ از دستور «خوان مرچان» قاضی دادگاه منهتن که رسیدگی به پرونده کیفری وی را برعهده دارد، خاطرنشان کرد: در صورت بازداشت و حبس ترامپ، علاوه بر شورش سراسری در کشور، محبوبیت وی در نزد آمریکایی‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه اگر از نظر سیاسی، جزء طرفداران جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری این کشور باشم، به هیچ وجه تمایل ندارم که ترامپ را در زندان ببینم، تاکید کرد: زیرا این کار نه فقط مردم را بیش از پیش ملتهب و عصبانی خواهد کرد بلکه بر محبوبیت ترامپ در میان آنها نیز خواهد افزود.

به نوشته هیل، دفتر دادستانی منطقه منهتن روز دوشنبه از قاضی دادگاه پرونده کیفری ترامپ خواست که دستور بازداشت و زندانی شدن رئیس جمهور سابق آمریکا را به دلیل پست‌های تحریک‌آمیزش در رسانه‌های اجتماعی در مورد پرونده کیفری پرداخت حق‌السکوت (به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن)، صادر کند.

کریس کانروی دستیار دادستان منطقه خواستار جریمه یک هزار دلاری ترامپ برای هر پست در شبکه‌های اجتماعی شده و یادآور شد که به دلیل اینکه ترامپ دستور قاضی مبنی بر ممنوعیت اظهارنظر علنی و مصاحبه مطبوعاتی درباره شهود، دادستان، کارکنان دادگاه، هیات منصفه و خانواده قاضی را زیر پا گذاشته است، باید بازداشت و حبس شود.

از سوی دیگر ترامپ پس از ورود به دادگاه، این دستور قاضی را ناعادلانه خواند و گفت: این دستور باید لغو شود.

رئیس جمهور سابق آمریکا با بیان اینکه این دستور قاضی، باعث سلب حقوق اساسی وی شده است، تاکید کرد: چطور دیگران حق دارند در مورد من صحبت کنند اما من حق ندارم در مورد دیگران حرف بزنم؟

به گزارش ایرنا، ترامپ در این پرونده ۳۴ اتهام درباره جعل اسناد مالی برای پرداخت حق‌السکوت به بازیگر فیلم‌های مستهجن در سال ۲۰۱۶ دارد که همه اتهام‌های خود را رد و اعلام بی‌گناهی کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۰۱ ۰۹:۲۶

انشالله بزودی شورش در غرب را خواهید دید
رئیس جمهور شدن این نادان قطعا باعث شورش و نابسامانی در غرب می شود
و نشدنش هم در آمریکا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.