آخرین خبرشارژ کالابرگ مرحله جدید برای این گروه‌ها از فردا
0بازدید
۰

حمله ۳ مرد با هویت مشخص به آمبولانس اورژانس

سه مرد به آمبولانس فوریت های پزشکی در بندر ماهشهر حمله کردند.

حمله ۳ مرد با هویت مشخص به آمبولانس اورژانس

به گزارش تابناک، مسلم خواجوی رئیس شبکه بهداشت بندر ماهشهر تصریح کرد: طی تماسی با مرکز فوریت های پزشکی شهرستان و درخواست اعزام آمبولانس به صحنه  تصادف  در بندرامام خمینی(ره) بلافاصله یک کد آمبولانس به محل مورد نظر اعزام شد.

خواجوی افزود: متاسفانه پس از رسیدن آمبولانس به محل مورد نظر، ۳ فرد با هویت معلوم به آمبولانس حمله ور شده و مشغول وارد کردن خسارت به آن شدند.

او ادامه داد: متاسفانه خسارات سنگین و شدیدی به خودرو وارد شده و این موضوع سبب شد تا آمبولانس مذکور فعلا از چرخه امدادرسانی به شهروندان خارج شود.

خواجوی با اشاره به اینکه خوشبختانه در این حمله به تکنسین‌های اورژانس آسیبی نرسید افزود: با خارج شدن هر آمبولانس ضربه بزرگی به چرخه خدمت‌رسانی به مردم وارد خواهد شد و اعمال خشونت علیه پرسنل و ایثارگر خط مقدم اقدامات پیش بیمارستانی اورژانس، سبب تاخیر در خدمت‌رسانی به مردم می‌شود و از مقام قضایی درخواست داریم با خاطیان برخورد قضایی لازم صورت گیرد.

منبع: رکنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.