آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
4بازدید
۳

ورود دادستانی به ماجرای خشک شدن درختان چیتگر

دادستانی تهران در پی انتشار اخباری در مورد خشکاندن درختان منطقه چیتگر، هیئتی از کارشناسان رسمی دادگستری را برای بررسی این موضوع انتخاب کرد.

ورود دادستانی به ماجرای خشک شدن درختان چیتگر

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره خشکاندن درختان منطقه چیتگر، دادستان تهران با ورود به موضوع، دستور پیگیری و انجام اقدامات را صادر کرد.

علی صالحی؛ دادستانی تهران  با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به حساسیت امر و در راستای صیانت از انفال و ثروت‌های عمومی، دستور رسیدگی به علل خشک شدن درختان منطقه چیتگر با قید فوریت خطاب به دادسرای ناحیه ۳۷ (ویژه انفال) صادر شد و پس از بازدید معاون دادستان و سرپرست دادسرا از محل، در جلسه با دستگاه‌های متولی تصمیمات لازم اتخاذ و دستورات لازم جهت حفاظت از درختان صادر شد.

دادستان تهران افزود: در جلسه دادستانی تهران با مدیران منابع طبیعی و آبخیزداری شهر تهران، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، شرکت آب و فاضلاب شهر تهران، شهردار منطقه ۲۲، رئیس اداره محیط زیست شهر تهران مقرر شد راهکار‌های جلوگیری از خشک شدن درختان و احیای آن‌ها با تشکیل کارگروه ویژه بررسی شود و برنامه اجرایی مشخص با لحاظ موقعیت محل و اقدامات لازم تهیه و نتیجه اقدامات انجام شده به دادستانی گزارش شود.

وی افزود: اعضای این کارگروه به صورت ماهانه و با حضور سرپرست دادسرای ناحیه ۳۷ ضمن بازدید از بوستان چیتگر بر روند انجام اقدامات نظارت می‌کنند.

دادستان تهران تصریح کرد: با توجه به اهمال صورت گرفته در سالیان متمادی و آسیب جدی به درختان مقرر شد هیئتی از کارشناسان رسمی مجرب دادگستری نسبت به بررسی علت خشک شدن درختان و نیز روش احیای بوستان مزبور اقدام کنند تا تدابیر قانونی در این خصوص به عمل آید.

وی یادآور شد: همچنین مقرر شد جهت جلوگیری از تعرض و سوءاستفاده احتمالی اشخاص در اراضی بوستان چیتگر، اداره منابع طبیعی نسبت به پیگیری و اخذ سند کاداستر در خصوص اراضی موصوف اقدام و نتیجه را به این دادستانی اعلام کنند.

    بیشتر بخوانید

        ماجرای قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و شکار سنجاب چیست؟

به گفته دادستان تهران، با توجه به تکالیف قانونی سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران درباره تهیه شناسنامه و پلاک‌کوبی کلیه درختان، مقرر شد این سازمان با قید فوریت نسبت به پلاک‌کوبی درختان بوستان چیتگر اقدام و آمار درختان پلاک‌کوبی شده و همچنین درختان خشک، سالم و دارای قابلیت بهبود را به صورت هفتگی به دادستانی تهران اعلام کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۴ ۰۱:۱۶

یک شیر پاک خورده ای نیست از زاکانی بپرسد اینهمه کرایه های حمل و نقل عمومی را گران کردی اینهمه زمین شهر واگذار کردی پل عابر پیاده اوراق کردی اینهمه درخت بردی کجا خرج کردی؟ خروجی و نتیجه و منفعت آنهمه تاسیس انواع قرارگاه چه بوده؟

اسدالله شیواری۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۲۳:۳۲

یعنی ممکنه که این پرونده واقعا تا انتها و احقاق حقوق انفال مردم و درختهای بی زبان چیتگر ادامه یابد ؟؟؟
قطعا چنانچه دادستانی اینکار را بصورت قانونی و تمام و کمال دنبال کند ، بزرگترین دعا و خیر و ثواب را خواهد برد .

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۲۲:۲۰

سریعا رسیدگی شد.سیستم فشل

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.