آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
3بازدید

روابط ارمنستان با این کشور تیره شد

«نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفت تا زمانی که «الکساندر لوکاشنکو» رهبر بلاروس در قدرت است، هیچ مقام ارمنی به بلاروس سفر نخواهد کرد.

روابط ارمنستان با این کشور تیره شد

 

به گزارش تابناک، خبرگزاری دولتی ریا روسیه گزارش داد، پاشینیان روز چهارشنبه گفت که ایروان از بلوک امنیتی تحت رهبری روسیه که شامل بلاروس هم می‌شود، بابت برنامه‌ریزی برای جنگ علیه کشورش با جمهوری آذربایجان، خارج خواهد شد.

پاشینیان گفت در صورتی که بلاروس از ارمنستان عذرخواهی کند یا از این گروه خارج شود، تغییر موضع خود در مورد خروج از این اتحادیه، سازمان پیمان امنیت جمعی، را در نظر خواهد گرفت.

به دنبال این اظهارات خبرگزاری دولتی تاس روسیه به نقل از وزارت امور خارجه ارمنستان اعلام کرد که روز پنجشنبه، ارمنستان به سفیر خود در بلاروس دستور داده تا برای رایزنی به ایروان بازگردد.

براساس گزارش دی‌دی‌جئوپولتیکز، پاشینیان بابت اظهارات پیشین لوکاشنکو نزد الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان دلخور است.

لوکاشنکو با اشاره به عملیات برق‌آسا و کوتاه جمهوری آذربایجان و پس گرفتن قره‌باغ، به پیروزی علی‌اف در جنگ با ارمنستان اشاره کرده و گفته بود که این منطقه باید احیا شود و باید برنامه بلند مدتی برای بازسازی آن در نظر گرفته شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.