آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
8بازدید
۱۱

آخرین وضعیت جسمانی سعید راد از زبان دخترش

به‌ دنبال نگرانی‌ها و پیگیرهای هنرمندان سینما و مدیریت خانه سینما درباره وضعیت درمانی و سلامت سعید راد بازیگر سینما و تلویزیون، دختر سعید راد به نمایندگی از خانواده توضیحاتی را ارائه کرد.

آخرین وضعیت جسمانی سعید راد از زبان دخترش

به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ «نگاه راد» دختر سعید راد بازیگر سینما و تلویزیون، با اشاره به مشکلات جسمانی که در یک سال اخیر برای پدرش به وجود آمده، گفت: شهریور سال گذشته سعید راد در منزل و به دنبال یک زمین خوردگی دچار مصدومیت شد و پس از مراجعه به بیمارستان مورد عمل جراحی قرار گرفت و سپس از بیمارستان مرخص شد و در منزل استراحت می‌کرد و بعد از یک ماه توانست با واکر راه برود.

وی در ادامه توضیح داد: روند بهبودی پدرم ادامه داشت تا اینکه مجدد مشکل گذشته به دلیل اینکه پروتز مورد استفاده به خوبی در کمرش قرار نگرفته بود دوباره آشکار شد و بعد از مراجعه به بیمارستان دوباره عمل جراحی انجام شد و مدت هشت هفته فیزیوتراپی مداوم انجام داد اما متاسفانه علیرغم فیزیوتراپی‌، توانایی راه رفتن پیدا نکرد.

دختر سعید راد با اشاره به اینکه پدرش هم اکنون ۷۹ سال سن دارد، بیان کرد: به مرور از اواخر سال گذشته مشکلات دیگری همچون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راه رفتن پدرم اضافه شد و علیرغم مخالفت من و خانواده، با رضایت خودشان مورد عمل جراحی قرار گرفتند اما متاسفانه عمل موفقیت آمیز نبود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ ماه است سعید راد در بستر بیماری است، گفت: هم اکنون پدرم تحت نظر پزشک در یکی از کلینیک‌های تهران در حال درمان است اما مدت ۲ ماه است که روند درمان به خوبی پیش نمی‌رود و حالش بهبود پیدا نکرده است.

نگاه از عموم مردم و علاقه‌مندان سعید راد تقاضا کرد تا برای سلامتی این بازیگر سینما دعا کنند و گفت: در طی این مدت علاقه‌مندان، سینماگران و خانه سینما پیگیر وضعیت درمانی ایشان بودند و من از همه دوستان سپاسگزارم. بنا به خواسته ایشان و خانواده تاکنون خبر و تصویری از سعید راد منتشر نشده است.

سعید راد و نوه اش آدام همتی با لباس پرسپولیسگفتنی‌ست احمد سعید حق پرست راد (ملقب به سعید راد)، بازیگر نام آشنای ایرانی است که فعالیتش را پیش از انقلاب آغاز کرد و پس از انقلاب هم در این عرصه فعال بود تا اینکه در سال ۱۳۶۳ و بعد از بازی در فیلم عقاب‌ها ممنوع التصویر شد و ایران را ترک کرد. او در سال ۱۳۷۸ پس از سال‌ها دوری از سینما به ایران بازگشت و با نقش آفرینی در برخی فیلم‌ها مانند دوئل و چ بار دیگر در کانون توجه قرار گرفت. بازیگری که به طرفداری از تیم فوتبال پرسپولیس و تماشای مسابقاتش در ورزشگاه مشهور بوده و آدام همتی، نوه دختری وی هم مقطعی در پرسپولیس جذب شده و بازی کرده‌است.

 

 

در مورد سعید راد در ویکی تابناک بیشتر بخوانید

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۰۱ ۱۸:۰۰

روحش شاد یادش گرامی سعید راد دوست داشتنی.

سعید۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۲۳:۲۱

اقای سعید راد یک اسطوره است

میثم۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۲۰:۵۷

آرزوی سلامتی برای هنرمند بزرگ وطنم.

پکیجهای ضد هجوم گاردمن۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۶:۱۸

یک پرستار میگفت وقتی میره به مریضهایی که در یک آسایشگاه سالمندان سر بزنه دیده که این بنده خدا، آقای سعید راد تو آسایشگاه سالمندانه و مبتلا به آلزایمر شدید شده. به هر طریق برای ایشون سلامتی آرزو میکنیم ولی ممنون میشم دختر خانوم ایشون روشن کنند آیا ایشون در کلینیک هستند یا آسایشگاه سالمندان؟

اکبر۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۵:۱۷

دنیای بی وفا سعیدرادم خانه‌ نشین کرد انشالله زودترشفا یابن

آلفرد غریبیان۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۴:۱۳

آرزوی سلامتی برای عقاب آسمان را دارم.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۴:۰۳

امیدواریم شفا پیدا کند و ایشان را در صحنه هنر ببینیم .الهی آمین

صمی ایراندوست۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۳:۱۸

حیف
حیف
چ مردبزرگی درسینمای ایران بود
انشاالله که زودسلامت بشن

انشاالله،،،،،

آبتین۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۳:۱۸

انشاالله زودخوب بشود

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۳:۰۰

اینهم از کیفیت درمان در کشور
هر روز بهتر از دیروز ، خدا کنه این خبر را آقای پزشکیان ببینه و در طول مدت ریاست جمهوری‌اش کاری بکنه

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۳۱ ۱۲:۵۸

اي دنياي بي وفا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.