آخرین خبرعکس: گودال مرگ در فلوریدا
11بازدید
۰

تشکیل کمیته و شورای‌عالی امنیت‌ملی با حضور رهبر انقلاب

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی: به دلیل ترور اسماعیل هنیه در تهران مسئولان‌نظام در حال برنامه‌ریزی هستند، کمیته و شورای‌عالی امنیت‌ملی با حضور رهبر انقلاب تشکیل‌ شده‌ است.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، پیمان فلسفی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص ترور اسماعیل هنیه گفت: این مساله یک حادثه ناگواری بود که دل همه ما را به‌درد آورد و مسلمانان و محور مقاومت را به‌شدت متأثر کرد و این‌که چون اسرائیل جنایتکار این حرکت را درون خاک جمهوری‌اسلامی انجام‌داده قطعاً تبعات‌سنگینی برای این رژیم جنایتکار دارد.

 

تشکیل کمیته و شورای‌عالی امنیت‌ملی با حضور رهبر

وی ادامه داد: ترور شهید اسماعیل هنیه اقدامی بود که پشیمانی بزرگی را به‌دنبال خواهد داشت و به همین خاطر مسئولان‌نظام تا جایی که اطلاع دارم در حال برنامه‌ریزی هستند. کمیته و شورای‌عالی امنیت‌ملی با حضور رهبر انقلاب تشکیل شده‌است و روی این موضوع بررسی‌های لازم در حال انجام است.

وی ادامه داد: در مراسم‌تحلیف این مرد بزرگ را در جمع خودمان داشتیم، ایشان در هر مناسبتی حضور پیدا می‌کردند و عشق و علاقه او به ایران، جمهوری‌اسلامی، رهبری، حاج قاسم، شهدای مقاومت و مردم‌ایران یک علاقه‌مندی وافر بود و کاملاً محسوس‌بود.

وی در پایان گفت: ولی بنده در مراسم‌تحلیف در مجلس این را به‌چشم دیدم؛ آخرین نفری که از صحن مجلس‌شورای‌اسلامی خارج‌شد، ایشان بود، به‌دلیل این‌که تک‌تک به احساسات نمایندگان پاسخ‌داد و فضای‌دوستانه و معنوی حاکم‌بود و چهره نورانی در او می‌دیدیم ولی نمی‌دانستیم که کسی که آخرین نفر در مراسم‌تحلیف از جمع ما خارج‌شد امروز اولین‌ نفری باشد که به فیض‌شهادت نائل‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.