آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
8بازدید
۰

توصیه به زائران اربعین/شیوع سرخک در عراق

معاون بهداشت وزارت بهداشت از شیوع سرخک در کشور عراق خبر داد و خطاب به زائران اربعین، گفت: قبل از سفر، از کامل بودن سابقه واکسیناسیون سرخک کودکان زیر ۱۵ سال خود اطمینان داشته باشند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر،  حسین فرشیدی افزود: بیماری سرخک یک بیماری ویروسی است که عموماً کودکان را مبتلا می‌کند ولی افراد بزرگسال چنانچه سابقه ابتلاء به بیماری و یا واکسیناسیون نداشته باشند نیز در معرض خطر ابتلاء خواهند بود.

 

توصیه به زائران اربعین/شیوع سرخک در عراق

وی گفت: دوره نهفتگی بیماری سرخک از ۷ تا ۲۱ روز متفاوت است و بیماری با تب، علائم تنفسی و بثورات پوستی قرمز رنگ که از صورت شروع شده و به سمت اندام‌ها گسترش می‌یابد تظاهر می‌کند. ۴ روز قبل از بروز تظاهرات پوستی تا ۴ روز بعد از آن، بیماری از طریق تنفسی قابل انتقال است.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: بیماری سرخک بسیار مسری است و مؤثرترین راه مقابله با آن واکسیناسیون به موقع است.

فرشیدی گفت: متأسفانه در کشورهای همسایه از جمله عراق پوشش واکسیناسیون کودکان برای مهار بیماری سرخک کافی نبوده و بنابراین شاهد همه گیری های بیماری در کشورهای همجوار به ویژه افغانستان، پاکستان و عراق هستیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: کشور عراق بر حسب مستندات سازمان جهانی بهداشت از سال قبل شاهد اپیدمی بزرگ سرخک بوده و موارد بیماری در ماه‌های اخیر افزایش بیشتری نیز داشته است. تعداد موارد سرخک در سال ۲۰۲۳ برابر با ۹۶۵۱ مورد بوده که در طی ۶ ماه اول سال ۲۰۲۴ به ۲۸ هزار و ۷۸۳ مورد افزایش یافته است.

فرشیدی به هموطنان توصیه کرد: قبل از سفر، از کامل بودن سابقه واکسیناسیون سرخک کودکان زیر ۱۵ سال خود اطمینان داشته باشند و برای این منظور با در دست داشتن کارت واکسن کودکان خود به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه و در صورت نیاز نسبت به تکمیل واکسیناسیون کودکان خود اقدام نمایند.

وی همچنین به هموطنانی که قصد شرکت در مراسم اربعین را دارند توصیه کرد: در حین سفر حتی الامکان از تماس با بیماران احتمالی خودداری نمایند و در صورت بروز علائم بیماری در حین سفر و یا بازگشت به کشور، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی جهت بررسی و جلوگیری از انتشار بیماری مراجعه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.