قیمت طلا؛ امروز دوشنبه ۱۵ مردادماه ۱۴۰۳
قیمت هر اونس طلای جهانی و هر گرم طلای ۱۸ و ۲۴ عیار در سومین روز هفته با تغییرات کاهشی همراه شده است.

به گزارش خبرنگار تابناک، در معاملات امروز بازار جهانی و داخلی، تا لحظه به روزرسانی این خبر (ساعت ۱۱:۱۵)، هر اونس طلا با افت یک دلاری به رقم ۲۴۴۳ دلار رسیده است.
این در حالی است که در بازار طلای تهران، هر مثقال طلای آب شده (مظنه طلا) ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است که در مقایسه با روز قبل، ۲۱۱ هزار تومان ارزانتر شده است.
همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار در سومین روز هفته با افت ۵۰ هزار تومانی به رقم ۳ میلیون و ۵۷۸ هزار تومان رسیده است و هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز در بازار امروز تهران، ۴ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان ارزش گذاری شده است که در نسبت به روز یکشنبه، ۶۵ هزار تومان کاهش نرخ دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
طلا میاد پایین خیلی پایین میاد حبابهای سکه وطلابزودیj میشکنه طلا سقوطخیلی زیاد میکنه تابه تعادل برسه میاد پایین خیلی پایین حبابش یه کوهه میشکنه انشالله عجله برای خرید طلا نکنید طلاارزون ارزون میشه انشالله
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.