آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
0بازدید
۰

اقدام فرانسه در پی مرگ دلخراش دونده زن المپیکی

مرکز ورزشی در پاریس در پی مرگ دلخراش دونده المپیکی به یاد او افتتاح خواهد شد.

اقدام فرانسه در پی مرگ دلخراش دونده زن المپیکی

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، شهردار پاریس اعلام کرد که یک مرکز ورزشی در این شهر به یاد دونده فقید اوگاندایی ربکا چپتگی افتتاح می‌شود. 

سرویس رسانه‌ای شهرداری پاریس با اعلام این موضوع در صفحه اجتماعی خود نوشت: پاریس حمایت خود را از خانواده ورزشکاری که چند هفته پس از شرکت در بازی‌های المپیک در کشورش قربانی شد، ابراز می‌کند.

ربکا چپتگی دونده اوگاندایی پس از تحمل سوختگی شدید در جریان مشاجره با نامزد سابقش جان خود را از دست داد. این دونده شرکت کننده در المپیک پاریس یا یک قوطی بنزین مورد حمله آتشین قرار گرفت و چند روز در شرایط بحرانی بود.

چپتگی ۳۳ ساله در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس (فرانسه) در مسابقه دوی ماراتن شرکت کرد و مقام ۴۴ را به خود اختصاص داد. این ورزشکار در سال ۲۰۲۳ برنده مدال نقره ماراتن فلورانس (ایتالیا) شد و در مسابقات جهانی بوداپست (مجارستان) مقام چهاردهم را به دست آورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.