آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
9بازدید
۰

افتتاح مرکز اطلاعات و رسانه‌های فرهنگی بریکس

مرکز اطلاعات و رسانه‌های فرهنگی بریکس پلاس در مسکو و پیش از اجلاس بریکس در هفته آینده آغاز به کار کرد.

افتتاح مرکز اطلاعات و رسانه‌های فرهنگی بریکس

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، ژانا تولستیکوا، مدیرکل تلویزیون بریکس، پاول کوزمین، مدیر کل کتابخانه ادبیات خارجی، پاول کوزمین و همچنین نمایندگان کشورها و رسانه‌های مختلف در این افتتاحیه حضور داشتند.

زاخارووا طی سخنانی در افتتاحیه این مرکز که هدف آن ترویج گفت‌وگو و همکاری جهانی در حوزه‌های بشردوستانه و فرهنگی، فرهنگ، رسانه‌های جمعی، علم و آموزش است، تاسیس آن را «گامی در جهت توسعه همکاری‌های بشردوستانه بین کشورهای بریکس و فراتر از آن» خواند.

وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف این رسانه مقابله با اخبار جعلی است، ابراز امیدواری کرد به یکپارچگی فرهنگ‌ها و ارائه اطلاعات موثق به جامعه جهانی کمک کند.

کوزمین اظهار کرد رویدادهای آتی در مرکز بر یافتن و برجسته کردن ویژگی‌های مشترکی که سنت‌ها و فرهنگ‌های اعضای بریکس را متحد می‌کند، متمرکز خواهد شد.

طبق اعلام بیزنس، او گفت این رسانه پاسخی موثر به تلاش‌های مداوم برای ایجاد تفرقه و فشار به کشورهای درگیر در سراسر جهان از طریق اخبار جعلی و اطلاعات نادرست خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.