آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
1بازدید
۰

ارجاع پرونده شکایت هیئت مدیره پرسپولیس از بیرانوند به دادسرا

پرونده شکایت اعضای سابق هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند به دادسرای فرهنگ و رسانه ارجاع داده شده است.

ارجاع پرونده شکایت هیئت مدیره پرسپولیس از بیرانوند به دادسرا

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ علیرضا بیرانوند دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در ادامه کش و‌ قوس‌های خود با مدیران باشگاه پرسپولیس، در تاریخ ۱۵ مهر ماه ادعای جنجالی را علیه اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مطرح کرد و مدعی شد بابت دریافت الحاقیه قراردادش، مبلغ پنج میلیارد تومان به‌عنوان «شیرینی» به اعضای هیئت مدیره پرداخت کرده است.

پس از این ادعا، اعضای سابق هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پرونده شکایتی علیه علیرضا بیرانوند باز کردند که حالا گفته می‌شود این پرونده پس از طرح در شورای حل اختلاف، اکنون به شعبه ۹ دادسرای فرهنگ و رسانه ارجاع داده شده است.

پیمان حدادی، حسین دلبری، مجید پوراحمدی و حسین شهریاری اعضای هیئت مدیره سابق پرسپولیس هستند که از علیرضا بیرانوند شکایت کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.