آخرین خبرایران به تاکتیک‌های جنگ چریکی روی آورده است
2بازدید
۸

۶۰ بخیه حاصل خشم و عصبانیت فرشید اسماعیلی!

در جریان بازی مس رفسنجان و هوادار یکی از صحنه های زشت و البته تلخ فوتبال ایران در فصل جاری اتفاق افتاد.

۶۰ بخیه حاصل خشم و عصبانیت فرشید اسماعیلی!

عیسی مرادی در حالی که با پوشیدن کاپشن و شال و کلاه روی نیمکت مس رفسنجان نشسته و پتو را روی خود کشیده بود، به یک‌باره با شوت شدن بطری به سمت صورتش مواجه شد که او را راهی بیمارستان کرد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، فرشید اسماعیلی هافبک مس رفسنجان در حرکتی شوکه‌کننده، بعد از تعویض مقابل هوادار اقدام به شوت کردن بطری آب کرد که این اتفاق با مصدومیت شدید عیسی مرادی مهاجم مس همراه شد.

براساس برخی گزارش ها، بینی این بازیکن به شدت آسیب دیده و از چند ناحیه شکسته است و تسنیم نوشته که در اولین اقدام پزشکی، بینی مرادی 60 بخیه خورده و نیاز به عمل جراحی دارد.

هنوز مدت زمان دقیق دوری این بازیکن از میادین مشخص نیست، ولی مرادی حداقل چهار تا شش هفته از میادین فوتبال دور خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نیما۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۰۳

این لات و لوت ها را از فوتبال اخراج کنید

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۵۷

حیف پولهایی که برای اینها هزینه میشود.

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۵۶

نه اینکه خیلی خوب هم بازی می کرده به تعویضش اعتراض داشته

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۵۵

وقتی یک نفر بدون فرهنگ و.. به جایگاهی میرسه که فکر میکنه حتی مربی حق تعویضشو نداره این میشه. باید به شدیدترین روش ممکن برخورد بشه.

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۵:۴۱

دقیقا دنیا پر از آدم های توخالی و پوک.
فقط تیپ می زنند و سرخاب و سفیدآب می کنند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۴۴

توپ گرد مغز گرد

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۲۰

و فضای جمجمه که می تواند دارای مغز باشد!

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۲۳

با اين كاري كه كرده هم فوتبال خودش به پايان رسوند هم فوتبال اون بنده خدارو

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.