آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
1بازدید
۲۰

آیا این پیام عرصه را بر مسلمانان در غرب تنگ خواهد کرد؟

وحشت فرانسوی ها از پیام تهدید آمیز «بن لادن»

اما «جرج مالبرنیو»، خبرنگار و تحلیلگر روزنامه فرانسوی «فیگارو» به گونه ای نگران کننده، تلاش کرده است با استناد به سخنان «بن لادن» موضوع را به گونه ای تفسیر کرد که پای مسلمانان را با عنوان «مغرب عربی» به این ماجرا بکشاند. وی می گوید: عملکرد «سارکوزی» در دو ماه اخیر، نمی توانست نتیجه ای جز تظاهرات و اعتصابات داشته باشد و نگرانی دیگر آنکه «بن لادن» از اتباع کشورهای «مغرب عربی» خواسته تا...

وحشت فرانسوی ها از پیام تهدید آمیز «بن لادن»
سرویس بین الملل ـ مقامات امنیتی فرانسه، پیام اخیر «اسامه بن لادن» که در آن فرانسوی ها را به عملیات مقابله جویانه، تهدید کرده است، جدی گرفته اند.
 
به گزارش «تابناک»، شبکه خبری «الجزیره» از پاریس، با بیان موضوع بالا نوشت: در این پیام، «بن لادن» تأکید کرده است، آنچه در فرانسه رخ می دهد، نتیجه بی توجهی اروپا به خواسته های مردم و بی احترامی به اسلام است و باید پیش از این، در همه کشورهای اروپایی چنین رویدادی رخ می داد تا اروپا را فلج کند.
 
در همین حال، «ماتیو گیدر»، کارشناس امنیت ملی فرانسه ابراز داشته است: این خطرناک ترین پیامی است که «بن لادن» تا کنون منتشر کرده، زیرا نشان از آتش های زیرخاکستر در اروپا دارد و این نتیجه تاریخی همکاری اروپا با ایالات متحده است.
 
همچنین خانم «انا جیو دیشنالی»، مدیر مرکز «هشدارهای تروریستی» فرانسه نیز گفت: این بسیار نگران کننده است که موضوع ارتباط تظاهرات فرانسوی ها با تشکیلات القاعده، افشا شده و ما باید برای قطع این ارتباط، تلاش کنیم و در غیر این صورت، تظاهرات و اعتصابات در فرانسه به زودی پایان نخواهد یافت.
 
بر پایه این گزارش، اما «جرج مالبرنیو»، خبرنگار و تحلیلگر روزنامه فرانسوی «فیگارو» به گونه ای نگران کننده، تلاش کرده است با استناد به سخنان «بن لادن»، موضوع را به گونه ای تفسیر کرد که پای مسلمانان را با عنوان «مغرب عربی» به این ماجرا بکشاند.

وی می گوید: عملکرد «سارکوزی» در دو ماه اخیر، نمی توانست نتیجه ای جز تظاهرات و اعتصابات داشته باشد. نگرانی دیگر آنکه «بن لادن» از اتباع کشورهای «مغرب عربی» خواسته تا فعالیت های خود در فرانسه را تشدید کنند. در این باره باید گفت، با توجه به نزدیکی فرهنگی این کشورها با فرانسه در آینده نزدیک، فرانسه از درون مورد هجوم قرار خواهد گرفت.

هرچند بارها از سوی مجامع اسلامی اعلام شده که بحث «القاعده» و اقدامات این گروه تروریستی، هیچ سنخیتی با فرهنگ و مبانی اسلامی نداشته و مبانی این گروه تروریستی برداشتی افراطی و نادرست از اسلام است، آوردن چنین تحلیل هایی، نشان می دهد که غربی ها در انگاره های خود، تصور نزدیکی از اسلام القاعده دارند.

این گزارش می افزاید، یکی از محتمل ترین نتایج چنین موضعگیری هایی، فشار بیشتر به مسلمانان مقیم اروپا و ایجاد محدودیت های بیشتر برای آنها خواهد بود.

گفتنی است، روز گذشته، رهبر القاعده، در پيامي اعلام كرد كه ربودن اتباع فرانسه در «نيجر»، پاسخي به اقدامات ظالمانه دولت فرانسه در قبال امت اسلامي از جمله «منع استفاده از حجاب» است.

وي در ادامه این پیام افزوده است: وقتي فرانسه حق زنان مسلمان در اين كشور را براي استفاده از حجاب می گیرند، آيا القاعده حق ندارد به چنين کارهایی پاسخ دهد؟ راه محافظت از امنيت فرانسه، انجام ندادن چنين اقدامات ظالمانه عليه امت اسلامي است و مهمترين راهكارها براي حفاظت از امنيت فرانسه، پايان دادن به جنگ بد يمن جورج بوش، رئيس جمهور سابق آمريكا در افغانستان است.

رهبر القاعده همچنين تأكيد كرده بود: زمان آن فرا رسيده است كه استعمار مستقيم و غير مستقيم پايان يابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۱۱:۲۶

شکر خدا فرنسه هم ارتباطی بین تظاهرکنندگان و دشمنان پیدا کرد

سيد سعادت حسيني دمابي۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۰۸:۲۶

بن لادن غلط كرد كه پيام تهديد آميز بدهد. و غلط كردند آنان كه تصور مي كنند حادثه 11 سپتامبر كار او بوده است. بن لادن تنها كاري كه مي تواند بكند اين است كه در بيابانهاي عراق در رستوران، نمازخانه يا اين جور جاها كمين بنشيند و ده پانزده تا پيرمرد و پيرزن زائر را كه به عشق ائمه به آنجا آمده‌اند را به خاك و خون بكشد. اگر 11 سپتامبر كار او بود بايد به او جايزه مي‌دادند كه با اين قيافه‌هاي وحشتناك و وحشي چنين توانمندي را دارند. دقت داشته باشيد كه اگر حادثه 11 سپتامبر كار او بود، او تمام هم و غم خود را صرف اين مي كرد كه هر روز دست كم 50 آمريكايي را كه ناموس عراقيها را هتك مي كنند بكشند و سر برج بگويند كه ما اين ماه 1500 آمريكايي را كشتيم. چنين كساني نمي آيند به پيرمرد و پيرزن حمله كنند و انها را به خاك و خون بكشند. دليل از اين واضح‌تر. ولي افسوس مي خورم از اين كه وجود چنين فرد كثيفي باعث شده است كه ديدگاه بدي در باره مذهب شيعه در دنيا رواج يابد و تشيع را نشناسند. تشيع به قطع غدد سرطاني مي‌انديشد نه به كشتن زائران پير و افرادي كه فرزندانشان منتظر برگشتن آنها هستند.
‌

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۰۸:۱۲

به نظر پیامهای بن لادن غیر واقعی می آید
فکر کنم این بازی جدید فرانسوی آمریکایی باشد و فکر میکنم پیام های بن لادن بیشتر جنبه توجیهی و انفعال سیاسی دارد و ساخته و پرداخته سازمان سیا است

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۷ ۱۶:۰۱

چه میکنه این مترسک
کاری که از عهده سارکوزی بر نمیاد از عهده این برمیاد یعنی فرستادن مردم به خونه هاشون و جمع کردن اعتراضات
بابا ای ول مترسک

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۷ ۰۸:۱۲

بن لادن بهانه ای برای پیشبرد اهداف سیاسیشونه

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۷ ۰۱:۲۵

دموکراسی بر افراطگرایی پیروز خواهد گشت

احسان۱۳۸۹/۰۸/۰۷ ۰۰:۲۲

باز هم جناب اسامه به کمک غربی ها شتافت. در حالی که فرانسه سخت درگیر مشکلات و اعتراض های داخلی خود است افاضات ایشان کمک شایانی به دولتمردان فرانسوی خواهد نمود. اصلا این جناب آقای اسامه چرا تا کنون هیچ عملیاتی علیه اسرائیل انجام نداده است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۷ ۰۰:۲۰

به نظر من این پیام بن لادن به نفع دولت فرانسه بوده تا سرچشمه این اعتصابات و مشکلات رو اسلام معرفی کنه. برای من باور نکردنیه ناتو با این همه توان و امکانات نتونسته القاعده رو تو کشور کوچیکی مثل افغانستان پیدا و نابود کنه

علیرضا حسینی۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۲۲:۵۱

بن لادن حرفای الکی زیاد می‌زنه. آن زمان که برج‌های دوقلوی آمریکا در یازدهم سپتامبر فرو ریخت، بن‌لادن حرف زد و تهدید کرد. این آقای بن‌لادن اونقدر شعور سیاسی‌اش پایین هست، که زود میاد تهدید می‌کنه و می‌گه ما بودیم، ما اینجوری می‌کنیم، اونجوری می‌کنیم، بعدش معلوم می‌شه که نه بابا، ایشون یه چیزی شنیده، جوگیر شده، یه حرفی زده. کما اینکه قضیه‌ی برج‌های دوقلو یک خودزنی آمریکایی بیش نیست

حالا این قضیه‌ی فرانسه هم همینطور. آقای بن‌لادن یه چیزی گفته، کسی باور نمی‌کنه. این هیاهوها همش سیاه‌بندی‌ست :)

خداداد۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۹:۳۰

به امید روزی که زیاد هم ور نیست سربازان امام زمان در بلاد کفر وبا استقبال ازادگان جهان رزه پیروزیخواهند رفت.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۸:۱۱

چقدر جالب هر وقت دولت مردان اروپا و امریکا در مسائل داخلی خود می مانند آقای بن لادن مثل سوپر من به کمک آنها می آید تا آنها با فرافکنی به حل و فصل اوضاع داخلی به پردازند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۵:۰۵

بلی!!

علي بن سعيد۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۴:۵۹

اينهاچقدربدبخت هستندكه براي رفع مشكلاتشان دست به دامن بن لادن ميشوند/غرب بدترازاين برسرش مي آيد واين پيام راقبلآرهبركبيرانقلاب داده بودند

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۴:۵۸

خاک بر سر تابناک و همه اونهایی که نمی تونند درک کنند "اسلام افراطی" وجود داره

حمید۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۴:۱۵

خیلی نباید جدی گرفت چون احتملا این هم یکی از سناریوهای خود غربیهاست که مسایل داخلی خود را به گردن القاعده ودیگرا بیندازند

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۴:۰۱

این سناریو هم مثل همون سناریوی حمله به برج ایفله . دیگه فکر کنم خور غربیها هم فهمیدن بن لادن بهانه ای برای پیشبرد اهداف سیاسیشونه

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۳:۳۹

بن لادن هم شده لولو
ما نفهميديم جاسوسه ...آمريكاييه ...صهيوبيسته ...عربه ...تندرويه ....ماجراجويه.....گروه فشار سازمان ملله ....چيه اين ادم....

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۳:۳۱

تابناک مثل اینکه خیلی از اقدامات القاعده خوشحال به نظر میرسی .... انشاءالله کی حمایت رسمی خودتو از القاعده اعلام میکنی؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۳:۲۳

اين سناريويي است كه آمريكا براي خروج فرانسه از بحران داخلي ترتيب داده. وگرنه بن لادن تا حالا چرا به فكر فرانسه نبوده؟

علي۱۳۸۹/۰۸/۰۶ ۱۲:۵۶

بيشتر فرافكني و برون رفت از مسايل داخلي فرانسه و تشديد اقدامات امتيتي جهت معترضين به سياسنهاي آقاي ساركوزي مي باشدكه معمولا سيستمداراهاي غربي هر موقع كم مي اورند از تروريست خود ساخته خود تحت نام اسلام و مسلمانان استفاده مي كنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.