آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
2بازدید
۵

عکس: پول سیاستمداران در ازای دریافت نشریه/ماهنامه ارتباطات

امیرعباس تقی پور در وبلاگ خود با نام دست نوشته های دبیر همایش روابط عمومی الکترونیک+مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات نوشت:

پس از آنکه ابتکار ماهنامه مدیریت ارتباطات که بر اساس آن بازدیدکنندگان این غرفه بر روی یک برگه سفید برداشت و تعریف خود از مدیریت ارتباطات را نوشته و با نوشته خود عکس یادگاری می گیرند، مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت، طی دو روز گذشته موضوع دیگری نیز در خصوص این ماهنامه در نمایشگاه مطبوعات دهان به دهان می‌چرخید.

موضوع جدید به این مسأله بر می‌گردد که در بازدید مسؤولان از نمایشگاه مطبوعات، در ازای هدیه پنج شماره از ماهنامه مدیریت ارتباطات به آنها، از این افراد خواسته شد تا شماره جدید ماهنامه را نقداً خریداری کنند تا از این طریق مسؤولان اعلام کنند که به اقتصاد مطبوعات و حمایت مادی و معنوی رسانه‌ها توجه ویژه‌ای دارند.

البته این پیشنهاد بسیار مورد استقبال مسؤولان و سیاستمداران بازدیدکننده از غرفه ماهنامه مدیریت ارتباطات قرار گرفت و لبخند و دست به جیب شدن آنها پس از این پیشنهاد، حاکی از رضایت آنها از این طرح بود.

غلامحسین الهام، مشاور حقوقی رئیس‌جمهور، علی زارعی نجفدری، مشاور رئیس‌جمهور و دبیرکل اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام، علی‌اکبر اشعری، مشاور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، رسول منتجب‌نیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی، حمید بقایی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علیرضا کریمی، مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رسول بابایی، مدیرمسؤول روزنامه تهران امروز از جمله افرادی بودند که این پیشنهاد را عملی ساختند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

umissymn۱۳۸۹/۰۹/۰۳ ۲۲:۰۶

20

cgyyfxie۱۳۸۹/۰۹/۰۳ ۲۲:۰۵

20

xtvtddej۱۳۸۹/۰۸/۲۸ ۲۲:۱۸

20

otvyoqmt۱۳۸۹/۰۸/۲۸ ۲۲:۱۸

20

مرادي۱۳۸۹/۰۸/۱۱ ۱۰:۵۷

اين را بايد به فال نيك گرفت.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.