واکنش حماس به اتهام اسرائیل درباره عدم تحویل جسداسرائیلی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادعای رژیم صهیونی درباره یکی از اجساد تحویل شده را بررسی می‌کند.
کد خبر: ۱۲۹۰۰۱۹
|
۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵ 21 February 2025
|
2370 بازدید

جنبش حماس روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که از جنجال برپا شده پس از ادعای رژیم صهیونیستی درباره یکی از اجساد، تعجب می‌کند، اما تهدید‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را غیرقابل قبول می‌داند.

به گزارش تابناک به نقل از صداوسیما، حماس افزود: تهدید‌های نتانیاهو در چارچوب تلاش‌های وی برای تطهیر چهره خود در میان توده صهیونیست‌ها و اختلافات داخلی رژیم اسرائیل است.

در این بیانیه آمده است: این جنبش بر ضرورت اجرای کامل تعهدات توافق تاکید می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید: ما در جنبش حماس بر جدیت و پایبندی کامل به همه تعهدات خود تاکید می‌کنیم و رفتار ما در روز‌های گذشته این را ثابت می‌کند وما منفعتی در عدم پایبندی به تعهدات و نگه داشتن اجساد نزد خود نداریم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ادعا‌های رژیم اشغالگر از طریق میانجی‌ها به ما اعلام شده است و با جدیت کامل این ادعا‌ها را بررسی و نتایج آن را اعلام می‌کنیم.

این بیانیه می‌افزاید: احتمال وجود اشتباه یا مخلوط شدن اجساد بر اثر بمباران مکان نگهداری این اسیران با شهروندان فلسطینی وجود دارد.

در پایان این بیانیه حماس آمده است: میانجی‌ها را در جریان بررسی و آزمایش قرار خواهیم داد و همزمان خواستار بازگرداندن جسدی هستیم که اشغالگران مدعی فلسطینی بودن آن هستند.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی پیش‌تر مدعی شد که یکی از جنازه‌های تحویل گرفته شده از مقاومت متعلق به اسیران صهیونیست نیست.

شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم نیز ادعا کرد که جنازه‌های «اریئیل» و «کویر بیباس» شناسایی شده است، اما جنازه سوم متعلق به مادر آنها «شری بیباس» نیست و به دیگر اسیران صهیونیست نیز تعلق ندارد.

رژیم صهیونیستی این مساله را نقض توافق از سوی حماس به شمار آورده است.

صلیب سرخ در چارچوب تحویل اسیران صهیونیست به خانواده‌هایشان، ظهر روز گذشته (پنجشنبه) تابوت حامل چهار اسیر اسرائیلی را تحویل گرفت.

محافل صهیونیستی پس از دریافت اجساد چهار اسیر اسرائیلی در خان یونس، به شدت کابینه بنیامین نتانیاهو را مورد انتقاد قرار داده و او را به کارشکنی در مسیر توافق و قتل عمدی اسرا در غزه متهم کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟