ادامه اقدامات خصمانه انگلیس علیه ایران

وزیر امنیت انگلیس در اقدامی خصمانه و با طرح ادعاهای بی اساس از قرار گرفتن نهادهای اطلاعاتی ایران در «سطح پیشرفته ثبت نفوذ خارجی» خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۲۳۱۲
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶ 04 March 2025
|
1141 بازدید

«دن جارویس» (Dan Jarvis) وزیر امنیت انگلیس امروز سه شنبه در اقدامی خصمانه سطح امنیتی را در قبال ایران افزایش داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از رویترز، وزیر امنیت انگلیس با طرح ادعاهای بی اساس از قرار گرفتن دستگاه‌های اطلاعاتی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در «سطح پیشرفته ثبت نفوذ خارجی» خبر داد.

وزیر امنیت انگلیس گفت: ما دستگاه‌های اطلاعاتی ایران، سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات این کشور را در سطح پیشرفته (رصد مرتبط با) نفوذ خارجی قرار خواهیم داد.

این مقام لندن بدون ارائه هرگونه سند و مدرکی مدعی شد که با توجه به فعالیت‌های تهاجمی، تهران را در معرض سطح بالایی از نظارت قرار می‌دهد!

گفتنی است که انگلیس همگام با آمریکا همواره تلاش کرده تصویری غیرواقعی از ایران ارائه دهد. روزنامه تلگراف چاپ این کشور اخیراً در گزارشی برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران را تهدید خوانده بود!

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟