آخرین خبرواکنش معاون دفتر پزشکیان به ادعای جنجالی از شورای رهبری
7بازدید
۱۳

قهرمانی خاتون تقدیم به مردم شهر بم

عاطفه رمضان‌زاده کاپیتان تیم فوتبال زنان خاتون بم در جشن قهرمانی لیگ برتر، جام را بالای سر برد و به همراه هم تیمی‌های خود یازدهمین قهرمانی‌شان را جشن گرفت.

قهرمانی خاتون تقدیم به مردم شهر بم

عاطفه رمضان‌زاده می گوید:«از زمانی که تیم فوتبال زنان در شهر بم فعالیت خود را آغاز کرد، حمایت، دعای خیر و انرژی مثبت مردم بم با ما همراه بود.»

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، پرونده هفدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران با قهرمانی تیم خاتون بم، بسته شد. این تیم دوشنبه شب آخرین بازی خود را هم برد و در حضور هواداران، جشن قهرمانی گرفت.

عاطفه رمضان‌زاده کاپیتان تیم فوتبال زنان خاتون بم که در جشن قهرمانی لیگ برتر، جام را بالای سر برد و به همراه هم تیمی‌های خود یازدهمین قهرمانی‌اش را جشن گرفت، به روزنامه شرق گفت:«واقعیت این است که قهرمانی چندمین باره ما در لیگ برتر فوتبال زنان به این معنی نیست که تیم‌های دیگر قوی نیستند بلکه به این معنی است که تیم ما قوی‌تر است. ما تجربه آسیایی در دو سه سال اخیر کسب کرده‌ایم و این تجارب به ما در روند بهبود کیفیت فنی کمک کننده بوده است. دیدگاه من این است که حضور در یک رقابت بین المللی با حریفان آسیایی به اندازه چندین جلسه تمرین برای یک تیم ورزشی مفید و موثر است به ویژه در رشته‌های تیمی زنان ایران که تجربه چندانی در این زمینه ندارند. این یک واقعیت است که باید پذیرفت. حضور ما در نبردهای آسیایی موجب شده که ما بتوانیم مسیر پیشرفت و رشد شخصیت تیمی را زودتر طی کنیم.»

 عاطفه رمضان‌زاده قهرمانی تیمش را به مردم شهر بم تقدیم و خاطر نشان کرد: «از زمانی که تیم فوتبال زنان در شهر بم فعالیت خود را آغاز کرد، حمایت، دعای خیر و انرژی مثبت مردم بم با ما همراه بود. هواداران ما در هیچ مسابقه‌ای ما را تنها نگذاشتند و حامی ما بودند و شایسته هستند که این قهرمانی را به آن‌ها تقدیم کنم. این کمترین کاری است که ما می‌توانیم برای مردم خوب شهر بم انجام دهیم و دلشان را شاد کنیم.»

کاپیتان تیم خاتون بم در خصوص رقابت‌های یک چهارم نهایی جام باشگاه‌های آسیا و نبرد با نماینده کره ‌جنوبی، این رقابت را سخت و غیر قابل پیش بینی توصیف کرد و گفت: «در ابتدا این را اشاره کنم که صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان زنان آسیا اتفاق بسیار بزرگی است که برای رقم زدن آن بسیار زحمت کشیدیم. در ادامه نیز حریف سرسختی از کشور کره جنوبی را پیش رو داریم که بازی کردن با آن تیم اصلا ساده نیست.  نمی‌توانیم از حالا بگوییم که کدام تیم برنده آن نبرد خواهد شد. به هرحال اصلا قابل پیش بینی نیست که برنده یک مسابقه چه تیمی خواهد بود. آنچه مهم است تلاش و میزان آمادگی ما خواهد بود. بعد از پایان لیگ ما نهایت یک روز استراحت خواهیم کرد و تمرینات را از سر می‌گیریم تا با حداکثر آمادگی در این مسابقه حضور پیدا کنیم. ما برای رسیدن به یک چهارم نهایی سرشار از انگیزه هستیم و این تنها هدفی است که از امروز تا روز مسابقه در سر خواهیم داشت و برای آن تلاش می‌کنیم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۱۷ ۱۳:۰۴

درود بر بانوان ایران زمین

منصور۱۴۰۳/۱۲/۱۷ ۰۹:۴۵

دومی از سمت چپ خیلی شبیه دی یونگه دقت کنید

حامد۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۲۰:۰۶

دمت تان گرم شیر دخترای بم

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۲۰:۰۳

ماشالله بروبچم بمی پرچمتون بالاست

محید۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۱۹:۰۹

انشاالله با قهرمانی تو اسیا پرجم بم تو این قاره پهناور هم بالا باشد

محمد۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۱۸:۵۰

ایوالله دارید دمتون گرم کیف میکنم شیر دختران شهرم بربام کشور حکومت میکنند یزدان پاک نگهدارتان

فرشید۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۱۷:۴۹

بسیار عالی هستید. شما لایق بهترینها هستید و مطمئن باشید که در آسیاهم شما همتایی ندارید.???

Zoha۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۱۳:۴۳

دمتونننن گرمممم

رامین۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۱۱:۴۸

سلام و درود بر شیر دختران خاتون خداقوت دعای خیر مردم بم بزرگ همراهتان????

مهدی۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۱۰:۳۳

پرچم بم همیسه بالاست

حمید۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۰۲:۲۴

درود بر شیر زنان بم

مهدی۱۴۰۳/۱۲/۱۶ ۱۰:۳۳

پرچم بم همیشه بالاست

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۱۵ ۱۹:۳۹

امسال تیم افسایدی هم تیم داده، حاشیه ها هم شروع میشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.