واکنش چمران به خبر کشف عتیقه در بهشت زهرا

رئیس شورای شهر تهران گفت: تهران بیشترین بافت فرسوده را دارد که باید رفع شود؛ اما از نظر نوسازی از همه شهرها جلوتر است.
کد خبر: ۱۲۹۷۵۷۱
|
۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵ 06 April 2025
|
2352 بازدید
|
۲

رئیس شورای شهر تهران: عتیقه‌ای در بهشت زهرا پیدا نشد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مهدی چمران پیش از آغاز اولین جلسه شورای شهر تهران در سال ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در خصوص آخرین اقدامات انجام شده در حوزه حمل‌ونقل شهری و عملیات خط یک مترو گزارش ارائه خواهد داد. همچنین نامه فرمانداری تهران در خصوص اعتراض هیأت تطبیق به مصوبه الزام شهرداری تهران به ممنوعیت تبلیغات محیطی کالا‌ها و محصولات شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی بررسی خواهد شد و در ادامه هم خزانه دار شورای شهر تهران، گزارش حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در ماه‌های آذر، دی و بهمن سال ۱۴۰۳ را ارائه خواهد کرد.

وی درباره افزایش نرخ کرایه تاکسی‌ها در سال جدید نیز افزود: همه این نرخ‌ها را تصویب و ابلاغ کردیم و تا اردیبهشت ابلاغ نمی‌شود. هیچ اضافه کرایه‌ای در این ایام قابل قبول نیست. ما بر ایجاد سامانه هوشمند تأکید داریم و هرچه سریعتر باید عملیاتی شود. برای تاکسی‌های خطی عملیاتی شده است. نرخ تاکسی‌ها در ساعات پیک در سامانه اعلام می‌شود و تا وقتی سامانه آماده نباشد نرخ کرایه‌ها نباید اجرایی شود.

وی درباره آخریت وضعیت طرح HOV عنوان کرد: شورای ترافیک شهر تهران باید تصمیم اساسی بگیرد که از بزرگراه امام علی یا بزرگراه همت شروع شود. در همت تا حدودی کار‌هایی انجام شده، اما این یک مسئله تخصصی است.

چمران درباره اخبار شنیده شده مبنی بر کشف عتیقه در بهشت زهرا (س) گفت: قرار شد بروند در آن قسمت حفاری انجام دهند؛ این کار با حضور بنیاد مستضعفان و میراث فرهنگی انجام شد و از آقای زاکانی و نیرو‌های امنیتی نیز دعوت کردند و کندند و چیزی پیدا نکرده‌اند.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به بافت‌های فرسوده در تهران، اظهار کرد: تهران بیشترین بافت فرسوده را دارد، اما از نظر نوسازی از همه شهر‌ها جلوتر است. تهران چند هکتار فرسودگی دارد که باید رفع شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
چیزی پیدا نکردند
قفل هوشمند ضد دیلم گاردمن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
من که کاملا قانع شدم دقیقا مثل وقتی که دفتر دبیری خبر مسافرتش را به قطب جنوب تکذیب کرد و کاملا قانع شدم که عکسها مال قبل بوده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟