آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
5بازدید
۵

فرکانس‌های 5G به اپراتورها رسید

وزیر ارتباطات خبر داد که با واگذاری باندهای فرکانسی به اپراتورها مسیر توسعه اینترنت در کشور شتاب می‌گیرد.

فرکانس‌های 5G به اپراتورها رسید

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی معرفی برندگان مزایده باندهای فرکانسی در صفحه مجازی خود نوشت: با انجام مزایده، واگذاری فرکانس‌های ۳۶۰۰ تا ۳۸۰۰ مگاهرتز بعنوان یکی از مهمترین فرکانس‌های توسعه 5G، مسیر توسعه اینترنتِ بسیار سریع و به روزِ ثابت و سیار با شتاب زیاد آغاز می‌شود و انشالله مردم و کسب و کارها به زودی از آن بهره‌مند خواهند شد.

در پی برگزاری مزایده واگذاری باند فرکانسی ۳۸۰۰-۳۶۰۰ مگاهرتز توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دو شرکت خدمات ارتباطی به‌ترتیب برنده بلوک اول و دوم این باند شدند.این اقدام براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و در چارچوب سند طرح کلان شبکه ملی اطلاعات انجام شد. اپراتورهای برنده موظفند از سال جاری به‌تدریج امکان دسترسی کاربران به نسل پنجم ارتباطات سیار را فراهم کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Anonymous۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۱۴:۱۵

سلام باند ۳۸۰۰ به کدوم اپراتور رسیده؟

.۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۱۲:۵۵

به اسم 5g میان اینترنت در حد H+اونور آبی ها بهمون میدن.?

علی۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۰۹:۳۰

در ایران اسمش فورجی هست ولی سرعت بجای چهل مگابیت بر ثانیه یک مگابیت هست یعنی پول فورجی میگیرن همون اینترنت قدیم رو به شما میدن. شما یک اینترنت فورجی واقعی‌بده مردم نمیخاد فایو جی بدی

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۰۸:۰۶

اگه خاموشی ها بذاره البته

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۰۵:۱۶

زودتر تمام کردن بسته ها از طرف اپراتورها را چرا پیگیری نمی کنید ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.