آخرین خبرشارژ کالابرگ مرحله جدید برای این گروه‌ها از فردا
3بازدید
۰

مرگ دلخراش کودک خردسال در پی انفجار کپسول گاز

رئیس اورژانس آذربایجان غربی گفت: صبح امروز بر اثر انفجار کپسول گاز در یک منزل مسکونی در روستای شکربگ مهاباد، یک کودک خردسال جان خود را از دست داد.

مرگ دلخراش کودک خردسال در پی انفجار کپسول گاز

عکس آرشیوی است.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، فرزین رضازاده رئیس اورژانس آذربایجان غربی گفت: صبح امروز بر اثر انفجار کپسول گاز در یک منزل مسکونی در روستای شکربگ مهاباد، یک کودک خردسال جان خود را از دست داد.

وی افزود: صبح روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه، در پی نشت و انفجار کپسول گاز در یکی از منازل مسکونی روستای شکربگ بخش خلیفان از توابع شهرستان مهاباد، آتش‌سوزی گسترده‌ای رخ داد.

در این حادثه تلخ، دختر بچه ۲ ساله که در زمان وقوع انفجار در محل حضور داشت، به شدت دچار سوختگی شد.

رضا زاده تصریح کرد: با وجود انتقال فوری کودک به بیمارستان مهاباد، به دلیل سوختگی شدید ۹۹ درصدی، تلاش پزشکان برای نجات جان وی بی‌ثمر ماند و این کودک بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.