آخرین خبرترامپ وزیر جنگش را تهدید به استیضاح کرد
9بازدید
۱۷

گزارش سخنگوی دولت از وضیعت روز کشور

فاطمه مهاجرانی: اگر مجبور شویم اینترت ملی می‌شود

سخنگوی دولت گزارشی از وضعیت روز کشور ارائه کرد.

فاطمه مهاجرانی: اگر مجبور شویم اینترت ملی می‌شود

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: در هشتمین روز پس از تجاوز دشمن صهیونی، در خدمت مردم عزیز ایران و شما فعالان محترم هستم.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ وی ادامه داد: در ابتدا از پیام رهبر معظم انقلاب تشکر می نمایم؛ پیامی که موجب شد تحلیل‌های دشمن دچار اختلال شود. نباید فراموش کرد که دشمن منتظر بود تا با فشاری که در روزهای نخست وارد آورد و با فشار روانی که برای ایجاد آن در میان مردم تلاش می‌کرد، شکافی میان مردم، نیروهای مسلح و نظام ایجاد کند؛ اما غافل از آن بود که این فشار، اتفاقاً موجب شد تا حتی شکاف‌های بسیار جزئی پیشین نیز پر شود و ما شاهد همدلی بسیار خوبی باشیم که امروز نیز در نماز جمعه این موضوع مشهود بود.

وی ادامه داد: آن‌ها عادت دارند با جملات تهدیدآمیز و بلوف‌زنی، جنگ روانی ایجاد کنند. باید بدانند که مردم ایران همچون همیشه پشت سر رهبر معظم خود هستند و طبیعتاً تمام مراجع نیز در کنار رهبر و پشتیبان ایشان قرار دارند. شاهد این مدعا، پیامی است که آیت‌الله سیستانی صادر کردند. این پیام مشخصاً بر وقاحت مسئولان آمریکایی تأکید داشت و همچنین کاملاً روشن می‌ساخت که اگر آن‌ها بخواهند مرتکب خطا شوند و خدای ناکرده خدشه‌ای به مقام معظم رهبری وارد شود، با واکنش گسترده مردم منطقه مواجه خواهند شد و این امر، به خطر افتادن منافع تمام آن‌ها را به دنبال خواهد داشت.

مهاجرانی افزود:  نباید فراموش کنند که مراجع شیعه پشتیبان یکدیگر هستند و اگر اهل مطالعه باشند، می‌توانند با بررسی سوابق تاریخی به این موضوع پی ببرند. همان‌گونه که در پیام آیت‌الله سیستانی نیز اشاره شده بود، این امر ممکن است به خروج کامل کنترل منطقه از دستشان منجر شود و در پیام ایشان، در خصوص تقبیح جنگ و همراهی با همدلی مردم ایران نیز نکاتی وجود داشت که واقعاً جا دارد از این مقام محترم شیعه تشکر کنیم.

سخنگوی دولت گفت: در یکی دو روز اخیر، ما شاهد حضور رئیس‌جمهور در سازمان برنامه بودیم. همچنین شاهد حضور آقای عارف در بیمارستان‌ها و حضور وزیر نفت، آقای پاک‌نژاد، در جایگاه‌های سوخت و در شهر ری که مورد اصابت قرار گرفته بود، بودیم. حضور آقای علی‌آبادی، وزیر نیرو، را در محل اصابت ابزارهای جنگی دشمن به لوله‌های آب شرب مردم داشتیم. این بخش، نکته مهمی است. آب شرب مردم را هدف قرار دادند و این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

وی تاکید کرد: همچنین بازدید میدانی وزیر راه، خانم دکتر صادق، از پایانه جنوب (که به آن ترمینال جنوب نیز گفته می‌شود)، راه‌آهن و سازمان بنادر و دریانوردی از دیگر موارد بود. همچنین شاهد بازدید و حضور دائم وزیر پرتلاش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودیم که از همان دقایق نخست پس از تجاوز، فعالیت ایشان آغاز شد و با تشکیل اتاق بحران، اکنون نیز به صورت هر روزه در حال مدیریت و کنترل بحران هستند.

وی ادامه داد: حضور معاونت امور زنان و خانواده را داشتیم که از کودکانی که در این حملات جنایت‌بار دچار آسیب شده بودند، عیادت کردند. وزیر صنعت، معدن و تجارت، آقای عتابک، نیز با توجه به اینکه مدیریت بازار در حوزه ایشان قرار دارد، در سامانه ثبت شکایات مردمی و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان حضور یافتند و بازدیدهای میدانی داشتند. وزیر جهاد کشاورزی، آقای نوری، که در طول این چند روز با وجود آنکه در آغاز تجاوز در تهران حضور نداشتند و در سفر کاری خارج از کشور بودند، خود را از راه زمینی رساندند و بازدیدهای استانی از استان‌هایی که مسافرپذیری بیشتری داشتند، انجام دادند و بر توزیع صحیح اقلام نظارت کردند. جناب آقای ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور، از آسایشگاه سالمندان بازدید داشتند. فراموش نکنیم که عده‌ای از شهروندان ما سالمندانی هستند که در آسایشگاه‌ها زندگی می‌کنند و طبیعی است که باید به آن‌ها سرکشی شود. همچنین شاهد بازدید مسئولان و تعداد زیادی از اعضای دولت در عیادت از کسانی بودیم که در این حملات آسیب دیده و در بیمارستان‌ها بستری هستند.

مهاجرانی افزود: نکته دیگر، اقدام وزیر اقتصاد است که با توجه به اینکه ایشان کمتر از یک هفته است سکان وزارت را در دست گرفته‌اند، در مورد باز بودن ۲۴ ساعته گمرکات نکاتی را مطرح کردند. نکته دیگر نیز در مورد ارائه خدمات بیمه‌ای است که هیچ توقفی در آن وجود ندارد. همین‌طور به منظور افزایش نقدشوندگی صندوق‌های درآمد ثابت، امکان خرید و فروش در این صندوق‌ها از روز شنبه ۳۱ خرداد ماه برقرار خواهد بود. وزیر راه با دستور رئیس جمهور، ستاد بازسازی و بازیابی مناطق مسکونی و آسیب‌دیده را راه‌اندازی کردند که متولی پشتیبانی از بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده در طول این حملات خواهد بود.

وی ادامه داد: موضوع بعدی، پرداخت مطالبات گندم‌کاران بود که در طول این مدت، ۴۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات پرداخت شده است. گندم‌کارانی که تا سه هفته پیش محصول خود را تحویل داده‌اند، مطالباتشان را دریافت کرده‌اند و ان‌شاءالله مابقی نیز در آینده نزدیک پرداخت خواهد شد. واریز حقوق و یارانه نیز انجام شد و یارانه دهک‌های چهارم تا نهم پرداخت گردید.

وی ادامه داد: نکته‌ای که مدتی مطرح بود، در خصوص معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰ بود که دو موضوع برایشان مطرح بود کی پاداش پایان خدمت و دیگری موضوع همسان‌سازی حقوقشان؛ که بخشی از این معوقات پرداخت شده و بخش دیگر نیز در ماه‌های آتی همراه با حقوقشان پرداخت خواهد شد.

مهاجرانی افزود: موضوع دیگر، به منظور همراهی با فعالان اقتصادی و کاهش فشار بر مؤدیان مالیاتی، مهلت ارسال و ثبت صورتحساب الکترونیکی در سامانه مؤدیان تا ۳۱ تیرماه تمدید شد. لازم به ذکر است که این مهلت معمولاً تا ۳۱ خردادماه بود و به دلیل شرایط خاص، یک ماه تمدید گردید.

مهاجرانی تصریح کرد: موضوع بعد در خصوص محدودیت اینترنت است. همان‌گونه که پیش از این نیز اعلام شده بود، در صورت لزوم، حتماً به اینترنت ملی روی خواهیم آورد و دسترسی به اینترنت جهانی محدود خواهد شد. طبیعتاً امنیت، موضوع اصلی برای همه ماست. ما شاهد حملات سایبری به زیرساخت‌های اساسی کشور، اختلال در عملکرد بانک‌ها، و مدیریت و کنترل بسیاری از پهپادها از طریق اینترنت بودیم. همچنین اخبار زیادی از این طریق رد و بدل می‌شد و یک صرافی رمزارز مورد هک قرار گرفت. با توجه به تمام این موضوعات، در نهایت تصمیم بر آن شد که اینترنت محدود شود. تأکید می‌کنم که این موضوع در راستای تأمین امنیت شهروندان و امنیت کل کشور است. به همین جهت است که توصیه می‌شود لینک‌های مشکوک را باز نفرمایید و برای اطلاع از اخبار، به پیام‌رسان‌های داخلی و رسانه ملی مراجعه کنید.نکته پایانی اینکه، خوشبختانه ما شاهد ترسیم تابلویی از جلوه‌های زیبای همراهی و همدلی مردم هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

تا فردا۱۴۰۴/۰۳/۳۱ ۱۶:۰۰

درود
اکثر سخنان خانم سخنگو ارزش خبری ندارند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۲۲:۳۳

کار هامون مونده رو زمین بابا اصلا متوجه هستین عمق فاجعه رو

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۷:۴۵

همه دنیا تو شرایط جنگ اینترنت رو رایگان می کنند ، اینجا همه چی رو با سانسور می خوان حل کنند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۷:۴۰

تنها راه حلی که دارید قطع اینترنته. باز ما شدیم دشمنتون

f1۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۷:۱۲

خیلی از کار ها و تحقیقات مهندسی بدون اینترنت ازاد غیر ممکن است و خسارتش برای کشور غیر قابل جبران می باشد و با همین اینترنت ملی باز هم دیروز کلی سایت ها و موبایل ها هک شدند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۷:۱۰

اینترنت رو باز کنید خودتون هم می‌دونید هیچکدوم از مواردی که گفتید ربطی به اینترنتی که بستید نداره. کسایی که بخوان کارای خلاف امنیت بکنن همگی مجهز به استارلینگ و سایر اینترنت‌های ماهواره‌ای هستند. این‌کار باعث شده اضطراب و وحشت ماها صد برابر بشه.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۵۷

ایشان فرق محدود شدن با قطع شدن رو نمیدونند؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۵۳

یجوری میگین انگار اینترنت بین الملل وصله. زندگیمون مختل شده.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۵۲

می شود یعنی چی؟ نزدیک سه روزه ملی کردید دیگه!!! اینترنت مانل قطعه برای ما، لابد برای خودتان هنوز ملی نشده!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۵۱

مطمئنید اینترنت فقط محدود شده ؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۴۷

اینرتنت؟ ملی؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۴۲

هنوز طلب گندم کاران را پرداخت نکردید؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۲۳

این کارتان امنیت مردم را بدتر به خطر انداختین. یک‌نقشه ساده نمیشه از گوگل مپ گرفت

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۲۱

خسته نباشید این چه اینترنتی هست که حتی اسنپ نمیاد بالا

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۱۷

ملی شده شما خبر ندارید

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۰۹

ملی کنید بره

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۰ ۱۶:۰۷

برای مردم عادی همه چیز قطع حتی نشان ،ولی برای خودتون توییتر اینستا فیسبوک ...چه جالب که برای مردمه همه کاراتون ...ها

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.