آخرین خبرترامپ برکناری هگست را بررسی می‌کند
14بازدید
۲۹

بخشایش در گفتگو با تابناک:

ناکارآمدی در مدیریت آب و برق قابل‌چشم‌پوشی نیست

نماینده امضاکننده طرح استیضاح وزیر نیرو، عملکرد علی آبادی را در مدیریت ناترازی برق، اصلاح تعرفه‌ها و منابع آب را ناکافی و مستوجب پیگیری استیضاح دانست.

ناکارآمدی در مدیریت آب و برق قابل‌چشم‌پوشی نیست

احمد بخشایش، نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، با اشاره به طرح استیضاح عباس علی‌آبادی؛ وزیر نیرو، اظهار کرد: هرچند آقای علی‌آبادی از نظر شخصیتی فردی شریف، بااخلاق و مورد احترام هستند، اما عملکرد مدیریتی ایشان در وزارت نیرو، بویژه در حوزه برق و منابع آب، با نواقص جدی همراه بوده است.

وی با اشاره به پیش‌بینی وزیر نیرو مبنی بر عدم قطعی برق در تابستان 1404، گفت: متأسفانه این پیش‌بینی بدون تحلیل دقیق از میزان مصرف برق در بخش‌های خانگی و تولیدی ارائه شد و امروز شاهد آن هستیم که این پیش‌بینی تحقق نیافته و به نارضایتی مردم انجامیده است.

این نماینده مجلس با اشاره به شرایط قطعی برق در مناطق گرمسیر، تاکید کرد: در برخی نقاط اردستان، از جمله شهر زواره، مردم با قطعی‌های 4 ساعته برق دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. این منطقه یکی از نقاط گرم کشور است و استفاده از کولر گازی برای مردم اجتناب‌ناپذیر شده است؛ اما به دلیل عدم اجرای تعرفه برق مناطق گرمسیری در اردستان و زواره، فشار اقتصادی بیشتری بر مردم وارد شده است.

وی ادامه داد: در شرایطی که مناطقی با آب‌و‌هوای مشابه، مانند بادرود، نطنز و آران و بیدگل، مشمول تعرفه‌های مناطق گرمسیری هستند، اردستان و زواره همچنان از این مزیت بی‌بهره‌اند. این موضوع بارها به وزارت نیرو گوشزد شده، اما پاسخی نگرفته‌ایم.

نماینده اردستان با انتقاد از ضعف‌های مدیریت منابع آب نیز گفت: لایروبی قنوات‌ مورد غفلت قرار گرفته و این موضوع، منابع آب در روستاها را به‌ شدت کاهش داده است. همچنین، حفر چاه‌های غیرمجاز در سال‌های اخیر شدت گرفته و وزارت نیرو اقدام قاطعی برای مقابله با آن انجام نداده است.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات وزارت نیرو پیش‌تر بارها به شخص وزیر منتقل شده، افزود: ما همواره تلاش کرده‌ایم با تعامل مسائل را حل کنیم، اما اکنون به نقطه‌ای رسیده‌ایم که استیضاح را تنها راه پاسخ‌گویی به مطالبات مردم می‌دانیم.

بخشایش در پایان به ظرفیت‌های مغفول‌مانده در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: وزارت نیرو باید به‌ صورت جدی در مناطق گرمسیر کشور اقدام به نصب و بهره‌برداری از پنل‌های خورشیدی می‌کرد، اما این فرصت مغتنم به حاشیه رفت و نتیجه آن چیزی جز ناترازی فزاینده در تولید و مصرف برق نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۴ ۰۸:۲۳

این وزیر به درد نمیخورد ولی اصلا مقصر نیست . مقصر مملکت است که در دوره دولت های قبلی سرمایه گذاری در بخش آب و برق نداشته است و بودجه مملکت رو صرف خرید چای دبش و سایر موارد مشابه نموده است

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۲۳:۵۴

????

سیفی۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۱۵:۳۶

بحران آب و برق حاصل سالها تلاش مردم و دولت هست .‌

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۱۴:۵۹

آقای تابناک کی بود که چمشش را بسته بود

احسان۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۱۴:۰۴

خیانت واژه مناسب‌تری از ناکارآمدی است ....

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۱۲:۲۵

اخراج افغان هارو چرا شل کردین ؟

مجید۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۱۱:۱۷

تابی جان سانسور نکنی ها . اکثر مردم دارند وزیر نیرو میشوند چون که موتور برق خریدند منبع ذخیره آّّب گرفتند فقط مانده که یه ذخیره منبع گاز هم درست شه که در زمستان ما به مشکل برنخوریم . راستی الان نصف مردم آبی که باید پشت سد ذخیره شه مردم تو خانه هاشون ذخیره دارند پس نتیجه میگیریم به وزیر نیرو سازمان آب و گاز احتیاجی نیست خدا وکیلی بد گفتم!؟

منا۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۹:۲۱

روزی دو بار و هر بار دو ساعت در کرج برق قطع میشه. حتی گاهی زمان بندی که خودشون در سایت زدند رو رعایت نمی کنند

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۰:۳۵

ناترازی انرژی مربوط به دوره وزارت کوتاه این آقا نیست.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۹:۱۹

ناترازی انرژی کدومه مسئله همونطور که دگتر صالحی گفته مربوط به ناترازی عقل و جیب است

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۰:۱۱

وزیر قبلی با اکیپش برگرده منظورم وزیر دولت شهید رئیسی

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۱۲:۱۳

ایشون هم وزیر همون دولته

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۳:۳۱

آخه دیگه چرا شب ها برق رو قطع میکنید ؟؟!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۱۲:۲۲

دیشب پارک بودیم برقا رفت تمام مردم آواره شدن

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۸:۳۳

سوخت برای نیروگاه ها کم است. مشکل فقط تاسیسات تولید و انتقال در ساعات بیشینه مصرف (پیک مصرف) نیست.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۱:۵۸

دکترعلی آبادی فعلا دراین زمینه بی تقصیر است چون تازه وزیر نیرو شده است ونباید این بنده خدارا استیضاح کنند.مدیران سال‌های گذشته که فکر کمبود آب و برق درآینده رانکردند باید محاکمه و بازخواست شوند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۱:۳۵

بفرمایید ناکارآمدی کجا نیست ؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۸:۳۵

وقتی یک ملت را از کارآمدی و تولید به سمت مصرف سوق دادند باید فریادمان بلند می شد.
بروید میزان برق دزدی را در جا های مختلف از جمله مناطق گرمسیری ببیند، حساب کار دست تان می آید.
در این ماجرا حتی قوه قضائیه و وزارت آموزش و پروش هم مقصرند.

مجید۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۱:۲۷

این وزیر به درد نمی خو ره حالا که خودش استعفا نمی دهد مجلس حسابش برسه

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۰:۴۶

استیضاح. وزیر نیرو قبلی برگردد

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۰:۴۴

مسولان نا کار آمد باید اخراج شوند

ی دختر۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۰:۲۹

از تابناک میخاهیم در گزارشات بعدی این رو هم اضافه کنه که مامردم نسبت به آینده ی خودمون بااین نوع مدیریت تخریبی وبیخیال نگرانیم اگر ادعای همبستگی ملی دارید لطفا کاری انجام دهید منابع بیگانگان گرانی افسار گسیخته ...از مهمترین دلایل ناراحتی واحساس خطر جدی ما ملت مظلومه ایرانه لطفا فکری کنید

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۰:۰۷

آب برق نباشد می شود نا کا امدی

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۱۸:۴۵

برای من که ۲ ساعت الان برق ندارم و پمپ آب هم کار نمیکنه و عملا اب هم ندارم چه دردی دوا میکنه . بی لیاقتی بیداد میکنه .

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۱۷:۳۵

اصولگراها بعد از جنگ 12 روزه که در کمای مطلق بودند حال حمله به دولت و ناکارآمد سازی دولت را سرلوحه کارها و رسالت خود کردند. برای این اقایان مهم نیست که وزارت خانه بی وزیر بماند مهم این است که کار و امورات دولت و کشور را قفل بزنند

علیرضا۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۲۲:۱۴

مگه الان اصلاح طلب یا اصولگرا بودن برای مردم فرقی هم داره؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۹:۱۵

اصلاح طلب بودنتو عشق است

احمد۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۱۷:۳۱

تنها در حوزه آب و برق نیست سری به بازار گوشت جبوبات و لبنیات بزنید بد نیست

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۱۴:۴۰

تهش چکار کروید اب وبرق روی مروم قطع کردید همین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.