امتیاز میزبانی ورزشگاه پارس شیراز تعلیق شد
پس از اتفاق رخ داده در جریان دیدار جمعه شب فجرسپاسی و ذوبآهن، ورزشگاه پارس شیراز تا اطلاع ثانوی از هیچ دیداری میزبانی نخواهد کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ در جریان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال، جمعه شب فجرسپاسی در ورزشگاه پارس شیراز میزبان ذوبآهن بود و در حاشیه این بازی اتفاق ناگواری رخ داد. یکی از صفحههای فلزی سازه ورزشگاه کنده شد و از ارتفاع بالا روی سر تماشاگران افتاد که خوشبختانه صدمه جانی در پی نداشت.
با پیگیریها مشخص شد که فعلا امتیاز میزبانی ورزشگاه پارس شیراز - که پیشتر مورد تایید سازمان لیگ قرار گرفته بود - تعلیق شده و تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که ایرادهای ورزشگاه برطرف نشود، هیچ دیداری در این ورزشگاه برگزار نخواهد شد.
در روزهای اخیر مسئولان باشگاه فجرسپاسی به دنبال این بودند که با مدیران فدراسیون فوتبال رایزنی کنند تا ۳ امتیازی که پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر از این تیم بابت آماده نبودن ورزشگاه خانگی کسر شده بود، بازگردانده شود که با اتفاق رخ داده بعید است این مساله صورت بگیرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
وقتی پیمانکار ناشناس و یا سفارشی باشد و اولین کار ورز
می خواهند تیم فجر را سقوط دهند. با کسر امتیاز، سلب میزبانی و.... هر چیز دیگر. نتیجه این رفتار ها را هم در بازی تیم های ایرانی مقابل تیم های خارجی می بینید.
تیم سپاسی را اذیت نکنید
این اتفاق ممکن بود در تبریز اصفهان یا تهران هم بیافتد
این نباشد که ما کلی هزینه کنیم تا مد شود که فوتبال به خرجهای صدها میلیاردی نیاز دارد بعد یک تیم بیاید با کمترین هزینه ، برود بالای جدول . پس باد می وزانیم تا کسی زخمی شود تا ورزشگاه تعطیل شود تا فجر به حاشیه برود . شک نکنید که دلمان برای سلامت تماشاچی ها می سوزد و الا امنیت سایر ورزشگاه ها کیلویی چند . چه باد خوش موقعی بود . تئوری با پول کم هم میشه فوتبال بازی کرد را خوب برد تو حاشیه ( فجر برو تو حاشیه و بباز ) .
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.