آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
1168بازدید
۰

واكنش وزارت كشور به لغو انتخابات رايانه‌اي

موسي پور تأکيد کرد: اساس کار وزارت کشور، مبني بر توافقاتي بوده که در جلسات مشترک با شوراي نگهبان داشته است.

معاون پارلماني وزارت کشور در واکنش به اظهارات سخنگوي شوراي نگهبان مبني بر منتفي شدن برگزاري انتخابات رايانه اي در 24 اسفند، گفت: سخنان و دلايل او براي وزارت کشور مفهوم نيست.

حجت الاسلام محمد حسين موسي پور، معاون حقوقي و پارلماني وزير کشور در گفت وگو با مهر در پاسخ به پرسشي درباره منتفي شدن انتخابات رايانه اي در 24 اسفند، با بيان اين مطلب اظهار داشت: بنا بر توافقاتي که وزارت کشور با شوراي نگهبان در جلسات مشترک داشت، اين شورا با برگزاري انتخابات مجلس هشتم به صورت رايانه اي به طور کل موافقت کرده است.

وي افزود: وزارت کشور نيز بر اين پايه، تمهيدات لازم را انجام داد و بنا بر برنامه زمان بندي شده در راستاي برگزاري انتخابات رايانه اي حرکت کرد.
موسي پور تأکيد کرد: اساس کار وزارت کشور، مبني بر توافقاتي بوده که در جلسات مشترک با شوراي نگهبان داشته است.

معاون حقوقي و پارلماني وزير کشور يادآور شد: برگزاري انتخابات رايانه اي، الزام قانوني و خواست عمومي است و وزارت کشور براي برگزاري انتخابات رايانه اي در 24 اسفند آمادگي کامل دارد.

موسي پور همچنين گفت: وزارت کشور بر پايه توافق با شوراي نگهبان عمل کرده و به همين دليل، جلسات کارشناسي هم ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.