آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
52بازدید
۱۵

دستور پزشکیان برای برخورد با معترضان

معاون اجرایی دولت چهاردهم گفت: رئیس جمهور دستور داد تا حدی که به امنیت ملی خدشه وارد نشود به نهایت با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی انجام نشود.

دستور پزشکیان برای برخورد با معترضان

به گزارش تابناک؛ محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی دولت چهاردهم در پایان هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: آقای پزشکیان دستور دادند تا حدی که به امنیت ملی خدشه وارد نشود به نهایت با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی انجام نشود.

وی افزود: در جنگ اقتصادی تمام قد هستیم، تردید نکنید که جنگ اقتصادی است و صلاح در این بود که جراحی اقتصادی انجام دهیم. غیر از این امکان ادامه وجود نداشت.

قائم‌پناه با بیان اینکه یک جراحی بزرگ اقتصادی در کشور در حال شکل‌گیری است، گفت: طبیعی است که تا پیش از این، ارزی با نرخ ۲۸ هزار تومان برای واردات کالا اختصاص داده می‌شد تا کالا‌های اساسی با همین نرخ به دست مردم برسد. در این میان، بخش‌ها و گروه‌هایی از واردکنندگان از تفاوت میان ارز دولتی و ارز موسوم به آزاد بهره‌مند می‌شدند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور عنوان کرد: بنابراین، زمانی که چنین جراحی بزرگی انجام می‌شود، طبیعی است که برخی انتظار داشته باشند همچنان از سود‌های قبلی خود بهره ببرند، اما با تغییری که اکنون رخ داده، قطعاً بخشی از فساد‌های گذشته از بین خواهد رفت و به همین دلیل صدای جیغ خیلی‌ها بلند شده است.

وی افزود: امیدوارم با تصمیماتی که اخیراً امروز در دولت تصویب شد و با توجه به اینکه کالا‌های اساسی به اندازه کافی در بنادر و انبار‌ها موجود است، طی دو تا سه روز آینده مشکل روغن که یکی از اساسی‌ترین مشکلات مردم است برطرف شود.

قائم‌پناه عنوان کرد: در همین راستا، با دستوری که آقای دکتر پزشکیان، این موضوع در حال پیگیری و حل شدن است. ان‌شاءالله با انجام این جراحی اقتصادی، تا هفته آینده شرایط تا حدودی بهتر خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

زهرا۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۴:۴۵

باید تو تلوزیون مناظره اقتصادی بزارن کارشناسای خبره دعوت بشن راه حل درست و حسابی ارائه بشه تا ما هم بفهمیم چه خاکی باید به سرمون کنیم.

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۴:۵۸

فعلا که تلویزیون هر شب کارشناسایی رو نمیدونم از کجا میاره که فقط دارند از این طرح تعریف و تمجید می کنند. فقط برخی نمایندگان مجلس هستند که نظر انتقادی دارند

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۴:۱۳

دولت داره شیره سر ملت میماله، ارز ترجیحی 14 میلیارد دلار که نفری ماهی 2،میلیدن و 500 هزار تومان میشه و میخواد 1 و 500 بزار جیبش

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۵۱

عنوان صحیح "دستور پزشکیان برای عدم برخورد با معترضان" است

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۴۹

این چه تیتری هست

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۴۹

پزشکیان فرزین همتی محاکمه شوند

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۴۲

بابا چند دفعه جراحی میکنید؟ از زمان احمدی نژاد مدام داره جراحی اقتصادی و یارانه و کلابرگ و اینها تقریبا هر چند سال یک بار انجام میشه و آش همون آش و کاسه همون کاسه است. فقط به اسم جراحی چند وقت یک بار دلار دولتی گران میشه و نزدیک به نرخ بازار میشه و باز دوباره چند سال تحمل میکنه و دوباره جهش میکنه و به نرخ های جدید بازار نزدیک میشه و افزایش شوک آور قیمتها را به دنبال داره!
بازی من بدو آهو بدو من بدو آهو بدو ......

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۳۶

آشوبگر دنبال حل مشکل ما نیست دنبال تسلط بر ماست

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۳۱

اصلا مگه شدت برخورد دست ریس جمهوره؟؟

رضا۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۲۳

نه عزیز. حقوق ها را هم جراحی کنید

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۲۱

حالا همون ارز ترجیحی 28 تومنی رو کردید 120 تومن حذف نکردید به اسم حذف گرون کردید

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۴۶

عامدا این کار رو کردند که نرخ ترجیحی رو ثابت نگه دارند و به بهانه ثابت بودنش یارانه رو هم ثابت نگهدارند از اون طرف دلار آزاد مثل قبل بدون ترمز بره بالا و همچی هم باهاش گرون بشه. وقتی متقاضی نتونه دلار مورد نیازش رو از تالار دوم تامین کنه مجبوره بره آزاد بخره و قاعدتا روی قیمت خدمات و کالاهاش هم تاثیر میزاره

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۳:۱۹

مساله اینجاست که شما هیچ جراحی انجام ندادید همچنان دلار دو نرخی است فقط ارز ترجیحی را گران کردید

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۴:۴۶

این مدلی از جراحی است که طرف را برای بیهوشی قبل از جراحی بجای داروی بیهوشی با بیل به سرش میکوبند تا خدا میدونه جراحیش دیگه با چه ابزاری هستبیهوش شود .هنوز تازه جراحی شروع نشده

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۴:۱۰

اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست ...اینا فقط میخواستن گرون کنن ... یکی نیست پزشکیان رو از برق بکشه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.