آخرین خبررونالدو قید پرواز از عربستان را زد
7بازدید

پرونده فینال جنجالی جام ملت‌های آفریقا در CAS

پس از سلب قهرمانی جام‌ ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ از تیم ملی فوتبال سنگال، فدراسیون فوتبال این کشور از کنفدراسیون فوتبال آفریقا به دادگاه حکمیت ورزش CAS شکایت کرد.

پرونده فینال جنجالی جام ملت‌های آفریقا در دادگاه CAS

به گزارش تابناک، تیم‌های ملی فوتبال سنگال و مراکش در فینال جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی در وقت های قانونی ۹۰ دقیقه با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید تا کار به وقت های اضافی کشیده شود. در وقت های اضافی بازیکنان سنگال در یک مورد که مربوط به ضربه پنالتی می‌شد، زمین بازی را به مدت ۱۰ دقیقه ترک کردند و پس از آن بار دیگر به جریان بازی بازگشتند.

همین موضوع در پایان بازی با شکایت فدراسیون فوتبال مراکش به کنفدراسیون فوتبال آفریقا همراه شد و کمیته استیناف این نهاد، رای را به سود مراکش صادر و این تیم را به عنوان قهرمان آفریقا اعلام کرد.

در همین رابطه، موسی امبایه عضو کمیته اجرایی فدراسیون فوتبال سنگال اعلام کرد: امروز (سه شنبه ۴ فروردین) شکایت ما به صورت رسمی از کنفدراسیون فوتبال آفریقا به دادگاه حکمیت ورزش CAS ثبت شد و از مردم این کشور درخواست کرد تا به شایعات توجهی نکنند و اخبار رسمی را از نهادهای این فدراسیون دنبال کنند.

سنگالی ها امیدوارند رای دادگاه CAS به سود آنها باشد تا بار دیگر قهرمانی آفریقا در سال ۲۰۲۵ به نام این تیم ثبت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۵ ۱۲:۰۰

از اینترنت آزاد واسه مردم چه خبر ؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۵ ۰۰:۰۰

اینترنت کی وصل میشه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.