آخرین خبرپاسخ قالیباف به ونس: چرا این حرف‌ها را به رئیست نمی‌گویی؟
6بازدید
۰

حمله موشکی حزب الله لبنان به شهر اشغالی «صفد»

منابع رسانه‌ای از شلیک موشک و پرواز پهپادها از لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

حمله موشکی حزب الله لبنان به شهر اشغالی «صفد»

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رسانه‌های عبری اعلام کردند یک موشک شلیک‌شده از سوی حزب‌الله بدون فعال شدن سامانه هشدار در یک پایگاه نظامی فرود آمده است.

همزمان گزارش‌هایی از حملات موشکی و پهپادی از لبنان به شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی منتشر شده است.

بر اساس این گزارش‌ها، آژیرهای هشدار در مناطق مختلفی از جمله «راموت نفتالی» در الجلیل علیا و همچنین بخش‌هایی از الجلیل غربی به صدا درآمده است.

رسانه‌های عبری همچنین از به صدا درآمدن آژیرها در شهرهای «نهاریا»، «عکا»، «معالوت ترشیحا»، «حورفیش» و مناطق اطراف آنها در پی نگرانی از نفوذ پهپادها خبر دادند.

در همین حال، مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در دفاع از لبنان و مردمش و در پاسخ به نقض توافق آتش‌بس و حملات مکرر اسراییل به شهر «النبطیه»، زیرساخت‌هایی متعلق به ارتش اسراییل را در شهر اشغالی «صفد» هدف حمله موشکی قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۱۵:۵۰ روز شنبه ۱۱ آوریل ۲۰۲۶ با شلیک یک رگبار موشکی، زیرساخت‌های وابسته به ارتش اسراییل در شهر صفد را هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی لبنان تأکید کرد که این پاسخ‌ها تا زمان توقف تجاوز اسراییل و آمریکا علیه لبنان و مردم آن ادامه خواهد داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.