آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
2بازدید

توئیت معاون پزشکیان خطاب به هگست

معاون رئیس‌جمهور در واکنش به اظهارات پوچ «پیت هگست» وزیر جنگ ترامپ و تحریف نام «خلیج فارس»، گفت: ‌نام۲۵۰۰ ساله خلیج فارس را ژنرال‌های اسکندر و مغول نتوانستند عوض کنند، تو که سروانی بیش نیستی!

توئیت معاون پزشکیان خطاب به هگست

پس از آن‌که «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا در اظهاراتی نام «خلیج فارس» را تحریف کرد و ادعاهایی علیه ایران مطرح ساخت؛ «عبدالکریم حسین‌زاده» معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، در واکنشی صریح و انتقادی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‌از شکست پروژه جنگ طلبی‌ات عصبی شدی؟ ‌حق داری. ‌دنبال دوشیدن کشورهای عربی هستی؟ ‌می‌فهمم. ‌از تو نه، اما از برادران عربم انتظار دارم پولشان را خرج توهمات کسی نکنند که نتوانست از آنها دفاع کند.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی در ادامه این پیام آورده است: ‌نام۲۵۰۰ ساله خلیج فارس را ژنرال‌های اسکندر و مغول نتوانستند عوض کنند، تو که سروانی بیش نیستی!

هگست وزیر جنگ‌طلب ترامپ ساعتی پیش با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از ماموریت دو ناو هواپیمابر «یواس‌اس فرانک ای. پترسون» و ناو هواپیمابر «یواس‌اس مایکل مورفی» به عنوان بخشی از یک مأموریت گسترده‌تر برای پاکسازی کامل تنگه هرمز خبر داد و با تحریف نام «خلیج فارس»، مدعی شد که این ناوها از تنگه هرمز عبور کرده و در خلیج فارس فعالیت کرده‌اند.

گفتنی است، سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش نیز خطاب به وزیر جنگ آمریکا در شبکه ایکس نوشت: تصادفی نیست که پیت هگست، در جنگ علیه ایران به ویژه بر سر کنترل تنگه هرمز، شکست سختی متحمل شد. مشکل اصلی او این است که تنگه هرمز را در جای اشتباهی جستجو کرده، بدون اینکه بداند در خلیج فارس قرار دارد!

در ادامه این پیام آمده است: توصیه فروتنانه ما به او؛ هر روز صبح ده بار «خلیج فارس» را تکرار کند. شاید در جنگ بعدی او را پیروز نکند، اما حداقل در جای درست ظاهر خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۲:۴۱

احسنت

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۲:۴۱

باید از ترکیب ترامپ - ربیو - هگست دوری کرد !

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۲:۲۳

احسنت خوب نوشتی دمت گرم

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۲:۱۹

از مذاکره رسیدیم به فحش کاری

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۲:۱۱

سروان کجا
این آقا آشپز بوده.
در تلویزیون برنامه آشپزی اجرا می کرد.
در جنگ عراق هم آشپز بوده.
یکی از دلایل پیروزی ایران
حماقت مثال زدنی همین آقا است.
خدا را شکر

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۱:۵۲

درود جناب عبدالکریم حسین‌زاده
.
اسم خلیج فارس برای دهان آغشته به خون پیت هگست بزرگ است !

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۲:۱۳

هگست شیطانی حرامزاده و جنایتکار

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.