آخرین خبرعکس: شهر باستانی پالمیرا در سوریه
0بازدید

واکنش مقام نظامی به حمله احتمالی آمریکا به ایران

یک منبع نظامی ایرانی به شبکه روسی «ریانووستی» گفت که در صورت تجاوز مجدد آمریکا، ایران نیز از تسلیحات جدید استفاده خواهد کرد.

واکنش یک مقام نظامی به حمله احتمالی آمریکا به ایران/ این بار خویشتن‌داری نمی‌کنیم/ ایران سلاح‌های مدرنی دارد که هنوز در میدان نبرد استفاده نشده‌اند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، یک مقام نظامی ایرانی بامداد پنجشنبه به شبکه روسی «ریانووستی» گفت که در صورت تجاوز مجدد آمریکا، جمهوری اسلامی ایران نیز از تسلیحات جدید استفاده خواهد کرد.

 این منبع که نامش فاش نشد، توضیح داد که ایران دارای سلاح‌های مدرنی است که هنوز در میدان نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار نگرفته‌اند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ریانووستی درباره آمادگی ایران برای حمله احتمالی مجدد آمریکا اظهار داشت: «ما سلاح‌های پیشرفته‌ای را در داخل کشور تولید کرده‌ایم که هنوز در میدان نبرد استفاده نشده و در واقع آزمایش نشده‌اند».

این مقام ایرانی با بیان اینکه ایران از ابزارهای لازم برای دفع هرگونه حمله‌ای برخوردار است، افزود: «از نظر تجهیزات و قابلیت‌های دفاعی، ما هیچ کمبودی را که مانع از دفاع از کشورمان شود، تجربه نمی‌کنیم. این بار، قصد نداریم با خویشتن‌داری عمل کنیم».

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۳۱ ۱۰:۵۲

این بار اگر جنگ شد خویشتنداری نخواهیم کرد و نقاط درد ناک امارات را خواهیم زد و جنگ را به فراتر از منطقه گسترش خواهیم داد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۳۱ ۱۰:۴۴

اگر این بار جنگ شد دیگر خویشتنداری نخواهیم کرد و با یک دیوانه باید دیوانه تر بود وبا یک وحشی باید وحشی تر بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.