گزارشی از وضعیت بحرانی اسرای زن باردار در اسراییل
دفتر اطلاعرسانی اسرا تأکید کرد که اسرای زن باردار در زندان «دامون»، در سایه اهمال پزشکی، سوءتغذیه و کمبود لباس و اقلام بهداشتی، با شرایط سخت درمانی و زندگی روبرو هستند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ دفتر اطلاعرسانی اسرا امروز (یکشنبه) تأکید کرد که اسرای زن باردار در زندان «دامون»، در سایه اهمال پزشکی، سوءتغذیه و کمبود لباس و اقلام بهداشتی، با شرایط سخت بهداشتی و معیشتی مواجهاند.
این دفتر عنوان داشت که «منار ابراهیم کراجه»، اسیر باردار که مادر دو فرزند است و در ماه پنجم بارداری به سر میبرد، از ۸ ژوئیه گذشته تاکنون هیچگونه معاینهای برای مراقبت از بارداری انجام نداده است؛ این در حالی است که وی بیش از دو ماه از خارش شدید و عوارض پوستی رنج میبرد.
همچنین این مرکز اشاره کرد که وزن این اسیر پس از بازداشت، از ۶۰ کیلوگرم به ۵۴ کیلوگرم کاهش یافت و این وضعیت در سایه کیفیت پایین غذا و فقدان عناصر مغذی لازم برای زنان باردار رخ داده است.
این دفتر همچنین خاطرنشان کرد که اسیر باردار دیگری به نام «دانا جوده» در ابتدای ماه سپتامبر آینده وارد ماه نهم بارداری خود خواهد شد و نگرانیها درباره وضعیت سلامت وی رو به افزایش است.
دفتر اطلاعرسانی اسرا خواستار انجام معاینات پزشکی فوری و دورهای برای اسرای زن باردار، تأمین تغذیه مناسب، لباس و اقلام بهداشتی برای آنها و همچنین ویزیت منار توسط متخصص پوست و مراقبت از بارداری وی در بیمارستان شد.
اسرای زن فلسطینی در زندانهای رژیم اشغالگر از لحظه بازداشت تا دوران حبس با شرایط سخت و نقضهای مستمر مواجه هستند؛ این موارد شامل تعرض فیزیکی و روانی، توهین، بازرسی تحقیرآمیز، دستبند زدن به مدت طولانی، محرومیت از خواب، ارعاب و وحشت است و اقدامات سختگیرانه و آزار علیه آنها در مراکز بازجویی و زندانها تشدید میشود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.