آخرین خبرزیان ۵.۸ میلیارد یورویی فولکس‌واگن؛ غول آلمانی گرفتار بحران شد
2بازدید

خودرويي که رکورد سرعت را شکست

اين خودرو در پايگاه نيروي دريايي «نوورا» در جنوب شهر سيدني آزمايش شد و توانست وارد کتاب «برترين هاي گينس» شود.

سريعترين خودروي خورشيدي در يک آزمايش سرعت سنجي در استراليا موفق شد رکورد سرعت 88 کيلومتر بر ساعت را به ثبت برساند.

به گزارش مهر، اين خودروي خورشيدي که Solar Racer Sunswift IV نام دارد با ثبت رکورد سرعت 88 کيلومتر بر ساعت توانست عنوان سريعترين خودروي زيستي دنيا را به نام خود به ثبت برساند. اين خودرو با سرعت 9 کيلومتر بر ساعت موفق شد رکورد قبلي را که 70 کيلومتر بر ساعت بود بشکند.

ايده اين خودرو را گروهي از دانشجويان و استادان دانشگاه نيو ولز جنوبي ارائه کرده اند. خودروي خورشيدي ديگري که تاکنون رکورد سرعت در اين بخش را داشت نيز توسط گروهي از دانشجويان استراليايي طراحي شده بود.

اين خودرو انرژي خود را از پيل هاي خورشيدي سليکوني تامين کرده و با توان حداکثر هزار و 200 وات که معادل با توان مصرفي يک دستگاه توستر است عمل مي کند. اين پيل هاي خورشيدي تنها يک باتري واحد 25 کيلوگرمي را شارژ مي کنند.

اين خودرو در پايگاه نيروي دريايي «نوورا» در جنوب شهر سيدني آزمايش شد و توانست وارد کتاب «برترين هاي گينس» شود.

در آزمايش سرعت سنجي اين خودروي خورشيدي، دو راننده حرفه اي مسابقات رالي هدايت آن را به عهده داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.