آخرین خبرعمارت امام جمعه؛ میراث قاجار یا تالار عروسی؟
2بازدید

افزایش شمار تلفات فاجعه در ژاپن

آژانس پلیس ملی ژاپن امروز یکشنبه پس از گذشت دو روز از این فاجعه اعلام کرد تاکنون مرگ 688 نفر و ناپدید شدن 642 نفر دیگر تأیید شده است. همچنین 1570 نفر دیگر در اثر این حادثه مرگبار زخمی شده اند.

شمار قربانیان زمین لرزه و سونامی مرگباری که روز جمعه سواحل شرقی جزیره هونشو در شمال ژاپن را با خاک یکسان کرد، نزدیک به 900 نفر رسیده است.

 به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از توکیو ، آژانس پلیس ملی ژاپن امروز یکشنبه پس از گذشت دو روز از این فاجعه اعلام کرد تاکنون مرگ 688 نفر و ناپدید شدن 642 نفر دیگر تأیید شده است. همچنین 1570 نفر دیگر در اثر این حادثه مرگبار زخمی شده اند.

پلیس " سندای " Sendai در حوزه "میاگی" Miyagi روز جمعه در خبر جداگانه ای اعلام کرد اجساد دست کم 200 نفر و حداکثر 300 نفر در سواحل جزیره هونشو پیدا شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۲۲ ۱۵:۲۱

مزه عيد رو گرفت واقعا لحظه اي نيست كه به اين كشور فكر نكنم

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۲۲ ۰۸:۳۷

خدا به آنها صبر بدهد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.