آخرین خبرترامپ برکناری هگست را بررسی می‌کند
3بازدید
۰

دولت در اجرای برنامه پنجم نیز دچار لغزش می‌شود

پیش‌بینی‌ یک‌نماینده‌ از عملکرد‌ دولت‌ در‌ برنامه‌‌پنجم

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مصوبات سفرهای استانی دولت در قالب اهداف و سیاستهای برنامه چهارم توسعه گنجانده نشده است تصریح کرد: این موضوعات در قالب موارد و طرحهایی در جلسات شورای برنامه ریزی و کارگروه اشتغال بیان و تصویب می شد.

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از عملکرد دولت در برنامه چهارم توسعه به شدت انتقاد کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی به زودی موضوع تحقیق و تفحص از عملکرد دولت نهم در برنامه چهارم توسعه را در دستور کار خود قرار می دهد.

به گزارش مهر، انوشیروان محسنی بندپی افزود: متاسفانه دولت نسبت به انجام اهداف برنامه چهارم توسعه هیچ تعهدی از خود بروز نداده است.

وی خاطرنشان کرد: با ادامه این روند پیش بینی می شود دولت در اجرای اهداف برنامه پنجم نیز دچار لغزشهایی شود.
 
نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مصوبات سفرهای استانی دولت در قالب اهداف و سیاستهای برنامه چهارم توسعه گنجانده نشده است تصریح کرد: این موضوعات در قالب موارد و طرحهایی در جلسات شورای برنامه ریزی و کارگروه اشتغال بیان و تصویب می شد.
 
محسنی بندپی با بیان اینکه عملکرد وزارت بهداشت و درمان در سالهای پایانی برنامه چهارم نسبت به سالهای آغازین دولت نهم بهتر بوده است افزود: وزارت بهداشت در ایجاد اورژانسهای پیش بیمارستانی و افزایش ساخت و سازهای درمانی و پوشش بیمارستانی طی سالهای اخیر توفیقاتی داشته است.
 
قضیه بیمارستان امام خمینی مشکوک است
وی با اعلام این مهم که وزیر بهداشت و درمان فعلی فردی موفق و پیگیر موضوعات اجتماعی و بهداشتی روز است اظهار داشت: خانم دستجردی ضمن اینکه همراه و در تعامل با نمایندگان و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان است در مورد موضوعات روز جامعه به خوبی وارد عمل می شود.
 
این نماینده مجلس در مورد اتفاقات اخیر صورت گرفته در بیمارستان امام خمینی تهران اظهار داشت: این مرکز درمانی روزانه پذیرای هزاران بیمار از اقصی نقاط کشور بوده که بنابراین به نظر نمی رسد این نوع برخوردها از سوی پرسنل بیمارستان و وزارت بهداشت باشد.
 
وی با بیان اینکه برای رفع معضلات و آسیبهای حوزه بهداشت و درمان جامعه باید پرداختهای مردمی در سرانه درمانی را به حداقل برسانیم اظهار داشت: این اقدام  حالت مشکوکی داشته و موجبات تکدر خاطر مسئولان و پزشکان بیمارستان امام خمینی را فراهم آورده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.