فينال جام حذفي فوتبال/
پرسپوليس - ملوان؛ راند اول قهرماني در آزادي
ديدار رفت فينال جام حذفي، فردا در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
از ساعت 19:45 فردا (سهشنبه) تيمهاي فوتبال پرسپوليس و ملوان در ديدار رفت فينال جام حذفي به مصاف هم ميروند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ملوان كه با پيروزي برابر استقلال براي هفتمين بار به فينال جام حذفي رسيده درصدد است با نتيجه مطلوب در ورزشگاه آزادي كار را به انزلي بكشاند و در ديدار برگشت با غلبه بر ديگر تيم مطرح تهراني جشن قهرماني بگيرد.
ملوان كه متخصص قهرماني در جام حذفي است، براي اينكه براي چهارمين بار قهرمان جام حذفي شود، كار دشواري در پيش دارد چرا كه پرسپوليس با وجود حاشيههايي كه دارد توانسته در جام حذفي به فينال برسد و در اين انديشه است كه همانند سال گذشته به عنوان قهرماني برسد.
شاگردان پورغلامي در فصلي كه گذشت در ليگ برتر، هم در تهران و هم در انزلي (به ترتيب با نتايج 3 بر 2 و 2 بر يك) برابر پرسپوليس به برتري رسيدند و به اين فكر هستند تا براي سومين بار متوالي و اين بار در جنگ براي قهرماني، سرخپوشان پايتخت را شكست دهند. آنها البته كار دشواري در پيش دارند چرا كه به نظر ميرسد هواداران پرسپوليس پس از پيروزي تيمشان مقابل سپاهان و فولاد خوزستان فردا به ورزشگاه آزادي بيايند و با حمايت از بازيكنان زمينه موفقيت تيمشان را فراهم كند.
به گزارش فارس ديدار برگشت اين دو تيم ساعت 17 روز جمعه 20 خرداد ماه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.