آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
2بازدید

در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود:

گزارش مجلس از تخلف دولت در واردات بنزین

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل90 مجلس شورای اسلامی خبر داد که گزارش کمیسیون اصل 90 از وضعیت تولید، واردات و عرضه بنزین در سال 88 این هفته در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.

به گزارش مهر، سید فاضل موسوی با اشاره به گزارش کمیسیون اصل 90 در مورد وضعیت تولید، واردات و عرضه بنزین در سال 88 که قرار است طی هفته جاری در صحن مجلس قرائت شود، اظهار داشت: براساس قانون بودجه سال 88 دولت موظف بود تنها بنزین تولید داخل را از طریق سهمیه بندی به مردم ارائه دهد که معادل 45 لیتر ماهانه بود اما دولت در سال 88 اقدام به ارائه 100 لیتر بنزین یارانه ای به مردم کرد.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت 55 لیتر بیشتر از سهمیه مشخص شده در قانون بودجه سال 88 بنزین یارانه ای توزیع کرد که این امر تخلفی آشکار از بودجه بود.

وی افزود: دولت برای واردات 55 لیتر بنزین یارانه ای به معاوضه نفت و گاز خام ایران با بنزین وارداتی پرداخت که این امر خسارات جدی به منابع درآمدی بودجه وارد کرد.

به گزارش مهر ، طبق گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه در سال 87 نیز دولت تا سقف 30000 میلیارد ریال مجاز بوده است تا در مقابل صادرات نفت خام و تهاتر آن بنزین و نفت گاز وارد کند که  شرکت ملی نفت ایران معادل 64673 میلیارد ریال جهت واردات بنزین و نفت گاز، اقدام به صدور نفت نموده است که 34673 میلیارد ریال [یعنی 115 درصد یا بیش از دو برابر] بیشتر از بودجه بوده است که با قانون انطباق نداشت.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.