آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
4بازدید

احتمال بركناري كريستين لاگارد از رياست IMF

تحقیقات درباره اتهامات وارد شده به کریستین لاگارد وزیر اقتصاد سابق فرانسه و رئیس کنونی صندوق بین المللی پول علاوه بر اینکه برای پاریس دردسرساز است احتمال دارد پیامدهایی در خارج از مرزهای فرانسه و بویژه در واشنگتن نیز داشته باشد.

خبرنگار شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار در واشنگتن در ارتباط تلفنی با این شبکه گفت: احتمال برکناری مسئولان صندوق بین المللی پول در صورت تهدید شدن اعتبار این نهاد وجود دارد.

مجری فرانس بیست و چهار در مقدمه این گزارش گفت: تحقیقات درباره اتهامات وارد شده به کریستین لاگارد وزیر اقتصاد سابق فرانسه و رئیس کنونی صندوق بین المللی پول علاوه بر اینکه برای پاریس دردسرساز است احتمال دارد پیامدهایی در خارج از مرزهای فرانسه و بویژه در واشنگتن نیز داشته باشد.

صندوق بین المللی پول از لاگارد اعلام حمایت و اعلام کرده است که وی می تواند به کار خود ادامه دهد.

با این حال این پرونده جدید پس از پرونده دومینیک استرائوس کان احتمال دارد صندوق بین المللی پول را با مشکلاتی مواجه کند. فیلیپ گاسو خبرنگار فرانس بیست و چهار در واشنگتن در این باره گفت: امریکایی ها زیاد دوست ندارند دادگستری ها پرونده های شخصیت هایی را که در رأس نهادهای بین المللی قرار دارند باز کنند.

امریکایی ها می خواهند درباره این پرونده ها بیشتر پنهان کاری شود.

زیرا مشاهده می شود که پرونده دومینیک استراوس کان هنوز در برخی موارد به عنوان خبر اول شماری از روزنامه ها انتخاب می شود.

من روز ششم ژوئیه گذشته در اولین کنفرانس مطبوعاتی کریستین لاگارد در صندوق بین المللی پول حاضر بودم.

وی در این کنفرانس مطبوعاتی که به محض ورودش به واشنگتن برگزار شد درباره این اتهامات مورد پرسش قرار گرفت.

لاگارد در برابر سوالات از خود دفاع و خاطر نشان کرد که این پرونده بی اساس است و هیچ نگرانی در این باره ندارد.

از سوی دیگر نهادهای مدیریتی صندوق بین المللی نیز در جریان این اتهامات بودند اما حکم نامزدی وی را صادر کردند.

ظاهرا این تحقیقات قرار نیست مانع از ادامه کار کریستین لاگارد در مقام مدیر کل صندوق بین المللی پول شود.

از سوی دیگر بررسی این پرونده احتمال دارد چندین سال طول بکشد.

مسلما اظهارنظرهای متفاوتی درباره این پرونده ایراد خواهد شد ولی به هر حال مدیران صندوق بین المللی پول هر زمانی که ببیند پای وجهه این نهاد در میان باشد احتمال دارد هر مسئولی را عزل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.