آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
6بازدید
۰

70 مغازه در لاله زار تهران طعمه حریق شد

به علت تولیدی بودن این پاساژ، کار به صورت شبانه روزی انجام می شد و در هنگام آتش سوزی 30 نفر از کارکنان به پشت بام فرار کرده بودند که با تلاش مأموران نجات یافتند.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی گفت: در پی حادثه آتش سوزی در تقاطع لاله زار و منوچهری، 70 مغازه طعمه حریق شد.
 
تیموری در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: این آتش سوزی ساعت 4 و 31 دقیقه بامداد امروز - پنج شنبه - در پاساژ 5 طبقه ای با 220 مغازه و تولیدی به سرعت در حال سرایت بود که با حضور نیروهای شش ایستگاه آتش نشانی از توسعه حریق جلوگیری می شود.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی افزود: با وجود حجم بالای کالا در مغازه ها، راه پله ها و راهروها کار اطفای حریق در کمتر از یک ساعت انجام شد.

تیموری گفت: به علت تولیدی بودن این پاساژ، کار به صورت شبانه روزی انجام می شد و در هنگام آتش سوزی 30 نفر از کارکنان به پشت بام فرار کرده بودند که با تلاش مأموران نجات یافتند.

وی افزود: متأسفانه 3 نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند.

تیموری گفت: کارشناسان سازمان آتش نشانی، علت حادثه را بررسی و اعلام خواهند کرد.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی افزود: در این حادثه ، تعدادی از مغازه ها خسارت کلی و تعدادی نیز خسارت جزئی دیده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.