آخرین خبرعمارت امام جمعه؛ میراث قاجار یا تالار عروسی؟
1بازدید

دفاع زنبورها از گوجه فرنگي هاي هرمزگاني

در مبارزه بیولوژیک، با رهاسازی زنبور تریکوگراما و براکون و بدون استفاده از سموم شیمیایی با آفات مقابله می شود .

مبارزه بیولوژیک با کرم گوجه فرنگی ، در سه هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان اجرا می شود. در مبارزه بیولوژیک، با رهاسازی زنبور تریکوگراما و براکون و بدون استفاده از سموم شیمیایی با آفات مقابله می شود .

کرم هلیوتیس مهمترین ‌آفت مزارع گوجه فرنگی در هرمزگان است و برای مبارزه با آن باید در زمان داشت و برداشت چندین بار سمپاشی کرد. استفاده از سم برای مبارزه با کرم گوجه فرنگی علاوه بر اثرات زیانبار بر محیط زیست ، سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند .

امسال در 14 هزار و 500 هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان گوجه فرنگی خارج از فصل کشت می شود. هرمزگان با تولید سالانه 400 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل ، چهارمین استان تامین کننده گوجه خارج از فصل کشور در زمستان است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.