آخرین خبرشارژ کالابرگ مرحله جدید برای این گروه‌ها از فردا
2بازدید
۰

مدیرعامل جدید بانک ملی هفته آینده تعیین می شود

محمودرضا خاوری در سال 87 و در زمان انتصاب تایید صلاحیت شده بود و در آن زمان صلاحیت های عمومی وی از سوی مراجع ذیربط انجام شده بود کما این که صلاحیت های فنی و تخصصی وی نیز به تایید بانک مرکزی رسید.

 وزیر امور اقتصادی و دارایی از تعیین مدیر عامل جدید بانک ملی در هفته آینده خبر داد و گفت : مراحل نهایی تایید صلاحیت وی در حال انجام است.

به گزارش ايلنا، هیات مدیره بانک ملی روز گذشته -پنج شنبه - با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل جلسه داد و 'سید شمس الدین حسینی' در این جلسه با اشتباه خواندن اقدام'محمود رضا خاوری' مدیر عامل سابق این بانک در عدم برگشت به کشور گفت: این کار باعث شده اتهام های زیادی به سوی وی معطوف شود و انتظار می رود وی بازگردد و به مسئولیت خویش عمل کند و پاسخگو باشد.

حسینی یادآور شد: محمودرضا خاوری در سال 87 و در زمان انتصاب تایید صلاحیت شده بود و در آن زمان صلاحیت های عمومی وی از سوی مراجع ذیربط انجام شده بود کما این که صلاحیت های فنی و تخصصی وی نیز به تایید بانک مرکزی رسید.حسینی تاکید کرد که فرمایشان مقام معظم رهبری فصل الخطاب است و باید با متخلفین و مجرمین قاطعانه برخورد شود.

وی گفت: کارهای اقتصادی هم مانند گذشته با قوت دنبال می شود.وزیر امور اقتصاد با اعلام این که در خصوص موضوع اخیر همه قوا هماهنگ و هم جهت فعال هستند ، گفت : هیات مدیره بانک ملی نیز باید با تهیه گزارش های مستند و مستدل با مراجع رسیدگی کننده اعم از قوه قضاییه، مجلس و کمیته منتخب دولت همکاری لازم را داشته باشد.

حسینی خطاب به هیات مدیره، مدیران و کارکنان بانک ملی یادآور شد : اقدام اخیر یک ضایعه برای بانک محسوب می شود و راه رفع آن جهاد مومنانه، همت مضاعف و تلاش در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم است.

وزیر اقتصاد با تاکید بر این که باید این ضایعه جبران شود ، گفت: باید شبانه روز تلاش شود و خدمات بهتر و بیشتری ارایه شود .وی به نقش بانک ملی در اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت: نباید در حمایت از تولید و خدمات بانکی رویکرد انقباضی بر بانک حاکم شود.حسینی خاطرنشان کرد: بانک ها نقش قابل توجهی در تامین منابع سرمایه گذاری و سرمایه در گردش دارند و همکاران من در بانک ملی فقط به تلاش زیاد و خدمات بیشتر به مردم، فکر کنند.به گفته وی جامعه به بانک ملی به عنوان نهاد مالی معتبر می نگرد و برنامه های ما در دولت نیز در همین جهت است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.