آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

كرمانشاهي ها امشب نماز شكر مي خوانند

مردم استان كرمانشاه كه 23 سال در انتظار ديدار مقام عظماي ولايت بودند روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي كرمانشاه به مراد خود خواهند رسيد و با پخش گل و شيريني استقبال با شكوهي از رهبر انقلاب خواهند داشت.

به شكرانه سفر رهبر معظم انقلاب به استان كرمانشاه، امشب مردم در مساجد سطح استان حاضر مي شوند و نماز شكر و دعاي توسل برپا خواهند كرد.

عباس سروري رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان كرمانشاه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار كيهان گفت: مردم استان كرمانشاه كه 23 سال در انتظار ديدار مقام عظماي ولايت بودند روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي كرمانشاه به مراد خود خواهند رسيد و با پخش گل و شيريني استقبال با شكوهي از رهبر انقلاب خواهند داشت.

سروري گفت: مسير حركت رهبر فرزانه از ميدان آزادي تا ورزشگاه آزادي است و در طول مسير سرودهاي توليد شده پخش و مردم به ابراز احساسات خواهند پرداخت.

رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در خاتمه اظهار داشت: طبق برنامه ريزي به عمل آمده در شب ورود رهبر معظم انقلاب به كرمانشاه، آسمان شهر نورافشاني خواهد شد.
    

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.